Johnny Depp menetti oikeustapauksen sanomalehteä vastaan, joka kutsui häntä vaimonpelaajaksi

Mr. Deppin tiimi kuvasi myös syytökset huijaukseksi, jonka Ms Heard oli rakentanut vakuutukseksi, jos avioliitto hajosi. “Tämän skenaarion mukaan hän ei ollut mitään muuta kuin kullankaivaja”, kirjoitti tuomari Nicol. “En hyväksy tätä jäsen Heardin luonnehdintaa”, hän lisäsi ja huomautti, että hän oli väittänyt antaneensa kaiken 7 miljoonan dollarin avioerosopimuksen hyväntekeväisyyteen.

“Hänen lahjoituksensa on tuskin teko, jota voisi odottaa kultakaivajalta”, tuomari sanoi.

Neiti Heard myönsi osuneensa kerran Deppiin, mutta kertoi tuomioistuimelle yrittäneensä suojella sisartaan, jonka hänen mielestään näyttelijä oli aikeissa työntää alas portaita. “En koskaan unohda sitä, koska se oli ensimmäinen kerta näiden vuosien jälkeen, kun todella löysin hänet takaisin”, neiti Heard sanoi.

Oikeudenkäynnin aikana neiti Heard sanoi, ettei hän voinut ymmärtää herra Deppin puolustusta eikä miksi kukaan hyväksyisi sitä. “Johnny oli kaksinkertainen koollaani ja löi minut viisi vuotta”, hän todisti. “Minusta näytti vastenmieliseltä, että hän saattoi tai voisi koskaan ajatella, että hänen väitteensä uhriksi joutumisesta olivat todellisia tai toimivat.”

Kun päätös on annettu maanantaina, The Solar sanoi lausunnossaan: “Perheväkivallan uhreja ei saa koskaan hiljentää. Kiitämme tuomaria hänen huolellisesta harkinnastaan ​​ja kiitämme Amber Heardia rohkeudesta antaa todisteita tuomioistuimelle.”

Depin asianajaja ei vastannut välittömästi kommentointipyyntöön.

Ms Heardin asianajaja Jennifer Robinson sanoi, että näyttelijä ei “pystynyt kommentoimaan tapausta Yhdysvaltain meneillään olevien menettelyjen vuoksi”. Mutta Heardin amerikkalainen asianajaja Elaine Charlson Bredehoft sanoi lausunnossaan, että tuomio ei ollut “yllätys”.

“Olemme sitoutuneet saamaan oikeuden Amber Heardille Yhdysvaltain tuomioistuimessa ja puolustamaan neiti Heardin oikeutta sananvapauteen”, Bredehoft sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *