Italiassa, kuten kaikkialla, missä virus menee, se on tyytymätön, joka on tarttuvaa

Rajoitukset olivat osa uusia toimenpiteitä, jotka myös sulkivat elokuvateatterit, kuntosalit ja teatterit 24. marraskuuta asti. Hallitus vaati myös 75 prosenttia lukiolaisten palata verkko-oppimiseen ja jatkoi aikaisempia kieltoja isoille juhlille, mukaan lukien häät. Mutta ne näyttävät todennäköisesti korvaavan joka päivä tiukemmilla toimenpiteillä, ja hallitus punnitsi jo myymälöiden sulkemista ja liikkumisen rajoittamista.

Jotkut hallituksen vastauksen kriitikot ovat tulleet sen oman parlamentaarisen enemmistön sisällä.

“Parempi kokonaislukko kuin nämä puolitoimenpiteet”, entinen pääministeri Matteo Renzi kertoi Italian toimittajille viime viikolla. Hän väitti, että ravintoloiden sulkemisesta päivälliselle, mutta ei lounaalle, ei ollut mitään järkeä, eikä se tehnyt mitään infektioiden rajoittamiseksi, mutta lisäsi työttömyyttä.

Myös populistinen oppositio on tukenut mielenosoituksia ympäri maata. Matteo Salvini, nationalistisen liigapuolueen johtaja ja entinen maskiskeptikko, ilmestyi naamioon puhumaan kokkien kanssa Pantheonin mielenosoituksissa, joissa jotkut katsojat pilkkasivat häntä.

Huolimatta aiemmin epäilystä toisen aallon suhteen, herra Salvini kritisoi nyt hallitusta siitä, että se on lyönyt laakereitaan kesällä. Hallituksen olisi pitänyt hankkia lisää busseja ylikuormituksen lieventämiseksi ja julkaista tarjouskilpailut lisää ambulansseja varten toukokuussa, ei lokakuussa, hän sanoo jatkuvasti. Jos hätätila oli todellinen, täydellinen lukitseminen, ei puoli liiketoimintaa kohdentavaa toimenpidettä, oli kunnossa.

Jotkut alueet ovat jo ylittäneet kansalliset rajoitukset poliittisen röyhkeilyn keskuudessa peläten, että virus ylittää sairaalansa.

Napolin kotiseutualueena sijaitseva Campania, jossa viime viikolla puhkesi väkivaltaisia ​​mielenosoituksia, on kieltänyt liikkumisen maakuntien yli lukuun ottamatta työtä, terveyttä tai lieventäviä olosuhteita. Se on myös peruuttanut lastentarhan ja valtuuttanut etäopiskelun peruskoulusta korkeakouluun. Muut haavoittuvat eteläiset alueet, kuten Calabria ja Sisilia, ovat myös ottaneet käyttöön tiukkoja toimenpiteitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *