Aydin Aghdashloo, alle #MeToo Cloud, kohtaa taiteellisen maailman vaikutukset

Aghdashloon ja hänen tyttärensä edustajat eivät vastanneet sähköpostitse lähetettyihin kommenttipyyntöihin.

Herra Aghdashloon kannattajat, mukaan lukien jotkut hänen entisistä opiskelijoistaan, ovat siirtyneet sosiaaliseen mediaan hylkäämään väitteet ja kertomaan myönteisiä muistoja kokemuksistaan ​​hänen työpajoissaan. Keskiviikkona, hänen 80-vuotispäivänään, he jakoivat valokuvia edellisistä juhlista herra Aghdashloon kanssa naisopiskelijoiden ja syntymäpäiväkakun ympäröimänä.

“Olen oppinut sinulta, hyvää syntymäpäivää, rakas opettaja, hienoja elämän ja taiteen oppitunteja”, taiteilija Sanaz Barzegar kirjoitti Instagram-sivulleen kuvan herra Aghdashloosta.

Kanadassa, a vetoomus kourallinen naisia ​​aloitti elokuussa, on nyt kerännyt yli 800 allekirjoitusta, jotka vaativat erittäin suosittua kaksivuotista iranilais-kanadalaista Tirgan kulttuurifestivaali, johon viime vuonna osallistui 160 000 ihmistä, ilmoittamaan julkisesti, ettei se enää kutsu Mr.

Festivaalin pääjohtaja ja hallitus ovat pysyneet sitoutumattomina syytöksistä.

“Hallintomme päätti, että tällä ei ole mitään tekemistä Tirganin kanssa”, sanoi toimitusjohtaja Mehrdad Ariannejad. – Kutsumme kokoontumisiimme ja esityksiimme mahdollisimman monta taiteilijaa. Pyytävätkö he kaikkia organisaatioita, kaikkia museoita ympäri maailmaa, kaikkia ihmisiä, jotka ovat olleet yhteydessä herra Aghdashlooon, tulemaan ulos ja ottamaan kantaa? “

Vuonna 2017 haastattelu herra Aghdashloon kanssa festivaalilla oli lähetetty Tirganin YouTube-kanavalle.

”Tuomitsen ehdottomasti kaiken naisiin kohdistuvan väkivallan. Olen aina tukenut naisten oikeuksia ”, sanoi Ariannejad ja lisäsi uskovansa, että riippumattoman oikeuslaitoksen olisi tutkittava tilit ennen johtopäätösten tekemistä. “Et voi mennä ulos tuomitsemaan tätä henkilöä”, hän sanoi.

Herra Ariannejad omistaa myös taidegallerian yhden herra Aghdashloon entisten vaimojen, Fay Atharin kanssa Toronton trendikkäässä tisla-alueella. Arta-galleria tunnetaan kaupungin pienen iranilaisen yhteisön kulttuurisydämenä, jossa järjestetään kirjojen julkaisuja, taidenäyttelyitä ja luentoja.

Elokuussa, juuri kun julkisia syytöksiä herra Aghdashloosta oli tulossa Iranin sosiaalisessa mediassa, galleriassa korostettu Aghdashloo toimii ja on julkistettu taidepajat hänen kanssaan kolmen päivän aikana ja sanoi: “Oletko valmis työpajaan, jossa on legenda?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *