Egyptin teini etsii oikeutta raiskaustapauksessa, ja taistelu puhkeaa naisten oikeuksista

Siellä on Nour Imam, 28, joka toimii doulana, naisena, joka avustaa synnytyksessä, ja on kasvava Instagram-ilmiö, joka on ottanut tehtävänsä normalisoida keskustelun naisen ruumiista. Yksi hänen viimeisimmistä viesteistään, kuva naisesta, joka piti peiliään emättimeen, ajoi pois satoja seuraajia. Hänen vastauksensa toisessa viestissä: “Hei.”

Fadila Elkarrany, 21, loi teini-ikäisille tytöille suunnatun verkkolehden Teen Occasions. Osa sen sisällöstä heijastaa vanhojen koulujen teinilehtiä ja sisältää vinkkejä laihdutukseen ja kasvavien karvojen estämiseen. Yllättävämpiä ovat kuitenkin artikkelit, jotka tarjoavat neuvoja siitä, miten “seksiä” turvallisesti “jos maineesi on sinulle tärkeä, mutta myös seksuaaliterveytesi”.

Ja sitten on rouva Khamees, joka loi ennakkotapauksen paljastamalla henkilöllisyytensä ja kohtaamalla raiskaajan ja hänen avustajansa verkossa. Koska hän oli jakanut tarinansa laajasti, The New York Occasions käytti hänen luvallaan nimeään ja valokuviaan tässä artikkelissa.

Hänen tapauksessaan epäilty, 25-vuotias viinakaupan omistaja Bassam Hanna on kiistänyt syytökset. Hänen oikeudenkäyntinsä on alkanut, ja hänen odotetaan saapuvan oikeuteen joulukuussa.

Neiti Khamees on ottanut kohtalonsa sekoituksella hyväksyntää ja kyynisyyttä. Kuntoutuksessa sosiaalityöntekijä auttoi häntä erottamaan “oikean väärästä”, hän sanoi ja kuulosti tarkoittavansa sitä.

Hän asuu vanhemman veljensä kanssa, joka toimii hänen huoltajanaan ja antaa hänen mennä ulos yhden yön viikossa. Muuten hänen sosiaalinen elämä on pääosin TikTokissa ja Instagramissa.

Mutta hän on deaktivoinut vanhat tilinsä ja aloittaneet uudet, jotta hänen kuvansa paranisi. Hän laulaa ja tanssii edelleen, mutta t-paidassa, joka peittää rintansa ja hartiansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *