Rokotus voi olla rentouttava. Kysy useless näiltä museokävijöiltä.

Nykyään Italian yhden tunnetuimman nykytaiteen museon verkkosivuston kävijöille tarjotaan kaksinkertainen kutsu: “Varaa vierailusi etukäteen” ja “Varaa rokotus”.

Castello di Rivoli, joka oli kerran Savoy-dynastian omistama palatsi, tuli äskettäin yksi monista italialaisista museoista, jotka liittyivät maan rokoteajoon seuraten kulttuurilaitokset kaikkialla Euroopassa.

Torinon lähellä oleva museo on varannut “Artwork Helps” -huutoaan kolmannen kerroksen galleriansa paikallisten terveysviranomaisten ylläpitämään rokotuskeskukseen. Laukauksien aikana potilaat voivat nauttia Claudia Comte, sveitsiläinen taiteilija.

Comte loi yhdessä säveltäjä Egon Elliutin kanssa a äänimaisema joka herättää “unenomaisen tunteen”, taiteilija sanoi ja tyynnyttää rokotteen saajat liikkuessaan huoneesta toiseen ennen laukausta ja sen jälkeen.

“Taiteella on poikkeuksellisen tärkeä vaikutus hyvinvointiin”, kertoi museon johtaja Carolyn Christov-Bakargiev. Hän sanoi, että hän ei olisi voinut tilata “täydellisempää” taustaa kuin Comten teokset “tilaa yhdistää kehon parantamisen taito ja sielun ja mielen parantamisen taide”, huomauttaen, että italiaksi sanat ” parantua ”ja“ kuraattori ”tulivat samasta latinankielisestä sanasta” curo ”. Hänen mukaansa historiassa jotkut ensimmäisistä museoista olivat entisiä sairaaloita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *