Tapaa Frogmouth, Instagramin fotogeenisin lintu

Tohtori Thömmes selitti IAA-menetelmän tällä tavalla: Oletetaan, että valokuvaa pidetään Instagramissa 12425 kertaa. “Pelkästään tällä numerolla ei ole paljon merkitystä sille, varsinkin jos haluamme verrata sitä toiseen valokuvaan”, hän sanoi. Mutta “hallitsemalla ulottuvuutta ja aikaa”, hän sanoi, “voimme esimerkiksi sanoa, että Photograph X sai 25 prosenttia enemmän tykkäyksiä kuin pelkkä yleisön altistuminen selittää.”

Nationwide Audubon Societyn seuraajia Instagram-tili, joka oli esillä tutkimuksessa, reagoivat usein värikkäisiin lintulajeihin, kuten pöllöihin ja kolibreihin, kertoi yhteiskunnan sosiaalisen median ja tarinankerronta vastaava johtaja Preeti Desai.

“Olemme aina huomanneet, että lähikuva lintumuotoista resonoi eniten seuraajissamme”, neiti Desai sanoi, “mutta linnut harjoittavat mielenkiintoinen käyttäytyminenjoko valokuvissa tai videoissa esitä odottamattomia näkymiä lintujen elämästä, joita useimmat ihmiset eivät näe tosielämässä. “

Sammakon suulla on taito sulautua ympäristöönsä sen höyhenvärin takia, naamioituna, kun se istuu puiden oksilla. Sen nimi on peräisin sen leveästä, litistetystä haavasta, joka voi avautua leveästi kuin nukke, joten se soveltuu saaliin tarttumiseen. Pääasiassa Kaakkois-Aasiassa ja Australiassa sijaitseva sammakko on hieman istumaton lintu, kertoi lintujen kuraattori Tim Snyder Chicagossa sijaitsevassa Brookfieldin eläintarhassa, jonka hoidossa on tällä hetkellä kolme harmaata sammakkoa.

Tawny frogmouthin edessä olevat silmät – useimpien lintujen silmät istuvat pään sivuilla – tekevät niistä “miellyttävämpiä” ja “inhimillisempiä”, hän sanoi.

“He näyttävät aina ikuisesti vihaisilta”, herra Snyder sanoi. “Heidän kasvonsa näyttää siltä, ​​että he ovat aina turhautuneita tai vihaisia ​​sinulle, kun he katsovat sinua, ja se on useless höyhenten meikki ja heidän silmänsä ulkonäkö ja kaikki. Se on omituista. ”

Jim Kottyan, lintujen keräys- ja suojelupäällikkö Marylandin eläintarhassa Baltimoressa, kutsuu sitä “lintujen levossa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *