Mies sai salakuljetettua 35 laululintua JFK: n lentokentällä

Mukavuudet olivat kaikkea muuta kuin ensiluokkaista näille tähtikirkkoille: 35 laululintua löydettiin piilotettuna hiustenkuivaajien sisällä miehen vaatteissa, kun hän saapui tällä viikolla Kennedyn kansainväliselle lentokentälle New Yorkiin, viranomaisten mukaan.

Miehelle, Kevin Andre McKenzielle Guyanasta, on nyt kohdistettu liittovaltion salakuljetusmaksu Yhdysvaltain kala- ja villieläinpalvelun mukaan, jonka mukaan hän myönsi myöntäneensä, että hänelle oli tarjottu 3000 dollaria lintujen tuomiseksi maahan Etelä-Amerikasta.

Tulliasiamiehet tunnistivat linnut peippoiksi, joiden viranomaiset sanoivat valinneen herra McKenzien (36) seulontaan, kun hän saapui maanantaina JetBlue-lennolle Georgetownista Guyanasta.

Laulukyvystään tunnetuista peippoista on tullut arvokas hyödyke Brooklynin ja Queensin kaltaisissa paikoissa, joissa häkissä olevat linnut joutuvat kilpailemaan toisiaan vastaan, usein puistoissa. Ne, jotka kykenevät laulamaan nopeimmin tai pisin, voittavat tyypillisesti omistajiensa kerskumisoikeuksien lisäksi myös rahapelejä – puhumattakaan lainvalvontaviranomaisten suorittama valvonta virkamiehiä, joka on johtanut jonoon aikaisemmat pidätykset. Laulukyvyssä on myös palkkio.

“Tällaisissa kilpailuissa, jotka usein järjestetään julkisilla alueilla, kuten puistoissa, kaksi peippoa laulaa ja tuomari valitsee linnun, jolla on paras ääni”, sanoi Kathryn McCabe, Yhdysvaltain kala- ja villieläinpalvelun erityisasiamies, rikosvalituksessa Herra McKenzie.

Tulliasiamiesten ottamista valokuvista kävi ilmi, että hiuspenkit olivat vuorossa McKenzien käyttämän puvutakin sisäpuolella ja kääritty hänen jalkojensa ympärille housujensa alle valituksen mukaan.

“Vaikka tiettyjä peippilajeja on saatavana Yhdysvalloista, Guyanan lajien uskotaan laulavan paremmin ja siten arvokkaampia”, Ms McCabe sanoi.

Herra McKenzie vapautettiin 25 000 dollarin joukkovelkakirjalainan jälkeen, kun hän esiintyi tiistaina ensimmäisen kerran Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Brooklynissa.

James Darrow, McKenzien liittovaltion puolustaja, kieltäytyi kommentoimasta keskiviikkona.

Liittovaltion lain mukaan vaaditaan kala- ja villieläinpalvelun lupa kaikkien villieläinten tuomiseen maahan. Kaupallisiin tarkoituksiin tuotavat linnut on asetettava karanteeniin 30 päiväksi lintuinfluenssan ja Newcastlen taudin, tarttuvan lintuinfluenssan, tartunnan leviämisen estämiseksi, kuin ne voivat tartuttaa ihmisiä ja kotieläiminä pidettyä siipikarjaa, virkamiesten mukaan.

Guyanaan loukkuun jääneiden kastanja-vatsansiemenet ovat erittäin haettuja kukkuloita, ja miehet myyvät toisinaan jopa 10000 dollaria Kala- ja villieläinpalvelun mukaan, joka suoritti monivuotisen tutkimuksen, lempinimeltään Operation G-Hen, joka keskittyi laittomaan salakuljetukseen. arvostetut kilpailijat.

Herra McKenzien pidätys oli kolmas kerta, kun tulliedustajat siepasivat salakuljetettuja peippoja JFK: n lentokentällä viimeisen kuukauden aikana.

Viime kuussa Yhdysvaltain tulli- ja rajavalvontaviranomaiset sanoivat löysi 29 peippoa, jotka oli salakuljetettu hiuspenkkeihin JFK: n matkustaja, jolta he sakottivat 300 dollaria ja lähettivät takaisin Guyanaan. Viime viikolla toinen mies oli kiinni salakuljettamalla 40 peippoa lentoasemalla. Hänelle määrättiin myös sakko ja hän palasi Guyanaan.

Vuonna 2019 Connecticutin mies oli syytetty 34 peippujen salakuljetuksesta joka oli kätkeytynyt muovisten hiustenkuivaajien sisään ja sijoitettu käsimatkatavaroihin JFK: lla Vuotta aiemmin kaksi miestä pidätettiin JFK: ssa ja syytetty lintujen salakuljetuksesta heidän välissään sukkaansa rullatut kiharrimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *