Ed Balls Day täyttää 10 vuotta. Kuinka se on edelleen hauskaa?

Lontoossa toimiva toimittaja Marie Le Conte oli alun perin aluksella. Ensimmäinen vuosipäivä oli vielä hauskempi kuin alkuperäisen twiitin päivä, koska kävi selväksi, että sillä olisi pysyvää voimaa ja että sitä merkitään edelleen joka vuosi, hän sanoi.

Tuolloin herra Balls nähtiin poliittisena raskaansarjan risteilijänä, eikä twiitti ollut yhtäpitävä hänen julkisen kuvansa kanssa. Ihmiset rakastavat aina, kun poliitikko tekee teknisen virheen. “Ollakseen tylsä, hänen nimensä on Balls”, hän sanoi.

Mutta hänen mielestään vitsi menetti höyryä muutaman vuoden kuluttua, ja hän mykisti vuosia sitten #EdBallsDay -merkinnän. (Se ei koskaan auta milloin tuotemerkit osallistua.)

“Oli suuri ero ihmisten välillä, jotka sanoivat:” OK, olemme tehneet sen, se oli melko hauskaa, tarkoitan kaksi tai kolme vuosipäivää, mitä tahansa, voimme siirtyä eteenpäin “, Neiti Le Conte sanoi. “Ja ihmiset, jotka ovat kuin:” Ei, emme koskaan siirry eteenpäin, niin kauan kuin elämme, vietämme Ed Balls -päivää. “”

Ehkä lähin analogi Amerikan politiikassa oli covfefe, ilmeinen kirjoitusvirhe, jonka presidentti Donald Trump twiitti salaperäisesti vuonna 2017. Se on edelleen satunnainen vitsi online-vasemmistosta, mutta Covfefe-päivää ei ole.

Herra Balls, joka oli valtiovarainministerin varjokansleri vuosina 2011–2015, sanoi, ettei hän usko, että twiitti muutti uransa reittiä, mutta hänellä on ollut kevyempi julkinen kuva sen jälkeen, kun hänet äänestettiin vuonna 2015. Hän on ollut kilpailija BBC: ssä osoittaa “Strictly Come Dancing” ja “Celeb Finest Dwelling Prepare dinner”, voittaen jälkimmäisen.

Leikkisästi huomaten, että hän on oikeassa siellä Christopher Columbuksen, Martin Luther Kingin, nuoremman ja St.George’n kanssa, kun hänellä on päivät nimetty hänen nimensä mukaan – “oikeudenmukaisuuden vuoksi he tekivät melko sisällöllisiä panoksia” – hän sanoi, että hänellä olisi hyvä, jos tämä oli viimeinen vuosi, jolloin hänen päivää vietettiin. Mutta jos ihmiset nauttivat siitä edelleen, heillä voi olla siihen mahdollisuus, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *