New Yorkin elpyminen riippuu osittain turisteista, mutta kaupunkisuunnitelman tarkoituksena on hillitä uusien hotellien rakentamista.

New Yorkin johtajat, johtama pormestari Invoice de Blasio, ovat päättämässä suunnitelmaa rajoittaa rajusti hotellikehitystä, mikä pormestarin omien asiantuntijoiden mielestä saattaa vaarantaa kaupungin pandemian jälkeisen elpymisen.

Se tuli päiviä sen jälkeen, kun pormestari ilmoitti 30 miljoonan dollarin mainoskampanjan houkutellakseen turisteja taas kaupunkiin.

Ennen pandemiaa vuonna 2019 67 miljoonaa turisti parveni kaupunkiin. Noin 23 miljoonaa vieraili viime vuonna, ja suuri osa kaupungin elpymisestä riippuu tuo nämä kävijät takaisin.

Mutta hotellien rakentamisesta tulisi entistä haastavampaa erityisellä hyväksymisprosessilla, jonka herra de Blasio suunnitteli, kertoi Moses Gates, asuntojen ja naapuruston suunnittelusta vastaava varapuheenjohtaja Regional Plan Affiliation, vaikuttava voittoa tavoittelematon suunnitteluryhmä.

Ennen kuin pandemia tuhosi hotellialan, New Yorkissa oli lähes 128 000 hotellihuonetta, ja hotellien vuotuinen vuokrausaste oli keskivertod välillä 85-90 prosenttia, jonka kaupungin mukaan “olivat korkeimpia kaikista Yhdysvaltojen kaupunkimarkkinoista”.

Noin 30 prosenttia näistä huoneista on nyt suljettu. New Yorkin käyttöaste tässä kuussa oli 53 prosenttia lukuun ottamatta suljettuja hotelleja, STR: n mukaan, joka seuraa vieraanvaraisuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *