Pandemian lamauttamana lentoyhtiöt näkevät nopean toipumisen

“Riippumatta siitä, mitkä otsikot ovat olleet, riippumatta siitä, kuinka markkinat ovat kääntyneet, meillä on aina tapana havaita, että varaukset palautuvat nopeimmin, nopeimmin ja suurimmillaan näillä markkinoilla”, sanoi amerikkalaisen tulojen päällikkö Vasu Raja.

Unitedin mukaan sen odotetaan pystyvän ansaitsemaan rahaa jopa yritys- ja kaukoliikenteen kansainvälisillä matkoilla 35 prosenttia. (Molemmat ovat tällä hetkellä noin 80 prosenttia alhaisemmat.) Lentoyhtiön toimitusjohtaja Scott Kirby sanoi olevansa vakuuttunut siitä, että United voittaa vuoden 2019 voitonsa vuonna 2023.

Yhdysvaltojen lentoyhtiöt ovat kasvaneet optimistisesti tulevaisuuden suhteen, mutta yritykset muualla maailmassa kamppailevat edelleen. Kysynnän ja tarjonnan odotetaan elpyvän Pohjois-Amerikassa tänä vuonna enemmän kuin missään muualla maailmassa, Kansainvälisen lentokuljetusliiton mukaan. Pohjois-Amerikan lentoyhtiöiden tarjoamien lentojen kysynnän ennustetaan laskevan tänä vuonna noin 42 prosenttia, kun taas Lähi-idän ja Euroopan kaltaisten alueiden lentoyhtiöt voivat odottaa kysynnän laskevan yli 66 prosenttia, kuten Lähi-itä ja Eurooppa, joissa useimmat lennot ylittävät rajat. sanoi.

Mutta kokemus lentämisestä Yhdysvalloissa tulevina kuukausina on huomattavasti erilainen kuin vuonna 2019. Lentoyhtiöt todennäköisesti pitävät monet pandemiakäytännöistään paikallaan, mukaan lukien vaativat matkustajia käyttämään naamioita. Jotkut kotimaan lennoilla olevat henkilöt saattavat joutua suurempiin suihkukoneisiin, joita aiemmin on käytetty useless pitkiin kansainvälisiin matkoihin.

Myös lentoreitit voivat näyttää erilaisilta. Koko pandemian ajan matkustajat ovat suosineet ulkokohteita – rantoja, vuoria, laskettelurinteitä – osavaltioissa, jotka eivät ole asettaneet tiukkoja lukitussääntöjä. Harvat ovat matkustaneet Koillis-Kalifornian osiin ja suuriin kaupunkeihin, jotka ovat pysyneet suurelta osin suljettuina, mutta se voi muuttua näiden alueiden avautuessa. New York Metropolis äskettäin luopui karanteenivaatimuksesta kansainvälisille matkustajille ja sanoi tällä viikolla sen aikoi käyttää 30 miljoonaa dollaria globaaliin markkinointikampanjaan houkutella turisteja takaisin.

Muutamat pienet lentoyhtiöt lopettivat pandemian aikana, mutta suuret yritykset pääsivät toimeen. Kongressi tarjosi teollisuudelle yli 50 miljardin dollarin avun lentäjien, lentoemäntien, matkatavarankäsittelijöiden ja muiden työntekijöiden työllistämisessä. Hallitus antoi myös lainoja 25 miljardia dollaria. Kaiken tuen mukana oli kiinnitetty jouset, mukaan lukien osakkeiden takaisinostokielto, osinkojen rajoittaminen ja johtajien palkkojen rajoitukset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *