Kanadalainen lainsäätäjä pyytää anteeksi, että on ottanut alastonkuvan kollegastaan

Kanadan alahuoneen jäsen pyysi anteeksi keskiviikkona, että hän otti alastonkuvan yhdestä kollegastaan ​​Zoom-puhelun aikana, jakson, joka sai aikaan pilkkaa, vihaa ja vaatii tutkimusta sen jälkeen, kun kuva levisi laajalti sosiaalisessa mediassa.

Lainsäätäjä, Bloc Québécoisin jäsen Sébastien Lemire myönsi ottaneensa kuvan Quebecin liberaalipuolueen jäsenestä William Amosista, kun herra Amos ilmestyi alastomana Zoomissa viime viikon lainsäädäntöistunnossa. Herra Lemire sanoi, ettei hän tiennyt, miten valokuva oli päätynyt sosiaaliseen mediaan.

Herra Amos oli sanonut vaihtaneensa työvaatteisiin lenkin jälkeen eikä tiennyt, että hänen tietokoneensa kamera oli päällä. Vaikka muut yksityiseen Zoom-puheluun kirjautuneet lainsäätäjät näkivät herra Amoksen seisovan alasti Kanadan ja Quebecin lippujen välissä, videota ei suoratoistettu julkisesti, koska herra Amos ei puhunut tuolloin.

Puhuessaan parlamentissa keskiviikkona herra Lemire otti vastuun kuvan ottamisesta herra Amosista.

Luotto…Alahuone

“Haluan esittää parlamentille anteeksipyynnön pysyvien määräysten rikkomisesta ottamalla kuvan jäsenestä 14. huhtikuuta”, herra Lemire sanoi ranskaksi. “Pyysin häntä henkilökohtaisesti anteeksi, mutta halusin tehdä niin myös julkisesti, hänelle henkilökohtaisesti, hänen perheelleen, kollegoilleen ja kaikille, joita olen mahdollisesti loukannut. Haluan sanoa lopuksi, että minulla ei ole aavistustakaan siitä, miten tämä valokuva pääsi mediaan. “

Ei ollut heti selvää, mitä mahdollisia toimia parlamentti aikoo toteuttaa vastauksena herra Lemiren tunnustukseen. Herra Lemiren huomautusten jälkeen parlamentin puhemies Anthony Rota kiitti herra Lemirea ja sanoi: “Tulen takaisin parlamenttiin päätökselläni.”

Herra Lemiren edustaja sanoi keskiviikkona, että lainsäätäjällä ei ole enää kommentteja. Amosin edustaja sanoi, että herra Amos ei kommentoi, koska puhuja harkitsi tutkimusta.

Kun Amosin valokuva ilmestyi sosiaalisessa mediassa, pian seurasi vitsejä, mukaan lukien joitain muilta lainsäätäjiltä.

“Kun vaadimme suurempaa läpinäkyvyyttä, meidän olisi pitänyt olla täsmällisempi”, konservatiivien parlamentin jäsen Garnett Genuis kirjoitti Twitteriin kuvan ohella.

Mutta muut lainsäätäjät sanoivat olevansa raivoissaan siitä joku oli ottanut kuvan herra Amosista, kun hän oli alasti, ja että joku oli sitten ladannut kuvan sosiaaliseen mediaan.

Kanadan laki kieltää julkaista, levittää tai asettaa saataville “intiimi kuva henkilöstä tietäen, että kuvassa kuvattu henkilö ei antanut suostumustaan ​​tällaiseen toimintaan”.

“Valokuvan ottaminen henkilöstä, joka vaihtaa vaatteita ja on alastomana, ja jakaa se ilman heidän suostumustaan ​​voi hyvinkin olla rikollista”, alahuoneen hallituksen johtaja Pablo Rodriguez sanoi viime viikolla parlamentin istunnossa. “Oliko kuvakaappauksen ottanut henkilö miettinyt tekojensa seurauksia? Ajattelivatko he jäsenen perhettä, lapsia, ystäviä ja sitä, että Web on ikuisesti? ”

Hallituksen johtava ruoska Mark Holland oli niiden joukossa, jotka olivat pyytäneet tutkimusta ja sanoivat, että kuvan levittäminen oli “kauhea rikkomus“Ja” mahdollisesti rikos “.

“Meidän on tiedettävä, kuka on vastuussa epäjohdonmukaisten kuvien vuotamisesta yksityisestä videosyötteestä”, hän sanoi viime viikolla lausunnossaan. Herra Amos ”teki tahattoman virheen; hänen näytönsa oli päällä keskellä pukeutumista ”, herra Holland lisäsi. “Se olisi voinut tapahtua kenellekään meistä.”

Herra Amos oli viime viikolla sanonut, että oli “valitettavaa, että joku jakoi ilman suostumustani valokuvan, jossa vaihdoin vaatteitani”.

“Tämä valokuva on tullut videosyötteestä, johon useless parlamentin jäsenillä tai hyvin pienellä osalla henkilöstöä oli pääsy”, hän sanoi lausunnossaan. “Kukaan ei ansaitse kärsiä tällaista vahinkoa. Odotan alahuoneen puhujan suorittavan perusteellisen tutkimuksen. “

Herra Amos oli myös pyytänyt anteeksi kollegoitaan.

“Tein tänään todella valitettavan virheen ja olen tietysti hämmentynyt siitä”, hän sanoi Twitterissä viime keskiviikkona. ”Kamerani jätettiin vahingossa päälle, kun vaihdoin työvaatteiksi lenkille lähtenyt. Pahoittelen vilpittömästi kaikkia kollegoitani parlamentissa. Se oli rehellinen virhe + sitä ei enää tapahdu. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *