Harry ja William, erottaa serkku, seuraa arkku

Lähes 24 vuotta sitten maailma katsoi, kuinka 15- ja 12-vuotiaiden veljien pari käveli mailin Windsorin linnan tontilla äidin arkun pitävän hevoskärryn takana.

Kuva pojista, prinssi William ja prinssi Harry, pään kumartuneena, kun he kävelivät hitaasti isänsä, setänsä ja isoisänsä rinnalla, sävytettiin Britannian kansalliseen tietoisuuteen.

Lauantai-iltapäivällä maan ja maailman silmät kääntyivät taas veljien puoleen eri hautajaisissa – heidän isoisänsä, prinssi Philipin.

Tällä kertaa suuri osa kiinnostuksesta keskittyi prinssien väliseen suhteeseen viikkoja sen jälkeen, kun Harry ja hänen vaimonsa, Sussexin herttuatar Meghan, antoivat haastattelun Oprah Winfreylle ja puhuivat heidän eronsa kuninkaallisen perheen kanssa. Harry kuvaili myös veljensä ja isänsä, prinssi Charlesin, olevan “loukussa” heidän rooleistaan.

William ja Harry kävelivät molemmat isoisänsä arkun takana kulkueessa hautajaisiin, mutta prinssi Philipin vanhin lapsenlapsi Peter Phillips käveli veljien välillä.

Spekuloidaan siitä, auttaako heidän isoisänsä hautajaiset parantumaan veljien ilmeisesti kireä suhde on pyöritellyt Philipin kuoleman jälkeen 9. huhtikuuta. Prinssi Harry palasi viime viikolla Britanniaan Kalifornian kodistaan, hänen ensimmäinen vierailunsa eroaa vanhemmasta kuninkaallisesta viime vuonna. Meghan, joka on raskaana, jäi kotiin lääkärin määräyksestä, Buckinghamin palatsi sanoi.

Hautajaisia ​​edeltävinä päivinä brittilaiset tabloidit miettivät veljien suhdetta, ja Each day Mail kysyi: “Jos olisit William, voisitko antaa anteeksi Harrylle?” Mutta julkisissa lausunnoissa, molemmat miehet keskittyivät perheensä patriarkan henkilökohtaiseen menetykseen.

Lausunnossaan William sanoi isoisäänsä: “Minulla on onnekas, että minulla ei ole ollut useless hänen esimerkkiään ohjaamaan minua, vaan hänen kestävä läsnäolonsa hyvin omassa aikuisellani – sekä hyvinä aikoina että vaikeimpina päivinä.

“Kaipaan isoisääni, mutta tiedän, että hän haluaisi meidän jatkavan työtä”, hän lisäsi.

Harry, sisään erillinen lausunto, sanoi, että Philip oli ollut “itseään aidosti” ja hän oli mies, joka “viehätyksensä ansiosta pystyi kiinnittämään minkä tahansa huoneen huomion”. Hän lisäsi, että hänen isoisänsä muistettaisiin “pisin hallitsevana puolisona hallitsijalle, koristelulle sotamiehelle, prinssille ja herttualle”.

“Mutta minulle”, Harry lisäsi, “kuten monet teistä, jotka ovat menettäneet rakkaansa tai isovanhempansa kuluneen vuoden tuskan takia, hän oli isoisäni: grillin mestari, legenda vihamielisyydestä ja röyhkeä oikealle, kunnes loppu. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *