Mies, joka lähetti itsensä laatikkoon, haluaa löytää auttavat miehet

Siihen mennessä herra Robson oli itse asiassa saanut kaksi ystävää, molemmat irlantilaiset työskentelivät viktoriaanisen rautatien palveluksessa. He päättivät teeskennellä, että hän oli keskusyksikkö, koska ne olivat kalliita ja herkkiä – tarpeeksi tärkeitä saadakseen ihmiset ottamaan kuunneltavaksi tarroja, joissa luki ”This Aspect Up”. Noin 11 kuukauden kuluttua ensimmäisestä saapumisestaan ​​Australiaan herra Robson kiipesi laatikkoon tarvikkeineen: vasaralla, matkalaukulla, tyynyllä, litra vettä, taskulampulla, Beatlesin kappaleiden kirjalla ja tyhjällä pullolla sanottu oli “ilmeisiin tarkoituksiin”.

Hän sanoi, ettei ottanut ruokaa. “En todellakaan halua käydä wc: ssä ollessani laatikossa viisi päivää”, herra Robson sanoi.

Ennen lähtöään hänen ystävänsä kysyivät, olisiko hän varma haluavansa kuljettaa itsensä yli 10000 mailia laatikossa.

“Nyt on liian myöhäistä muuttaa mieltäni”, hän muisteli sanovansa. Noin 10 minuuttia myöhemmin kuorma-auto vei laatikon lentokentälle.

Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, hän olisi kävellyt vapaasti noin 36 tuntia myöhemmin. Kun hän oli lastattu koneelta, hän iski vasemman korin toisen puolen, hän sanoi, ja “käveli periaatteessa kotiin” yöllä.

“Tuolloin Lontoon lentokentällä ei ollut paljon turvallisuutta”, hän sanoi. Hän ei halunnut julkisuutta, hän lisäsi. “Halusin useless palata takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja kadota muihin 17 miljoonaan, jotka asuivat täällä, eikä kukaan koskaan tiedä, että se tapahtui.”

Mutta hyvin 36 tunnin kuluttua hän oli edelleen laatikossa. Kipu löi häntä useless kaksi tuntia sisään. Sydneyssä hänet käännettiin ylösalaisin 23 tunniksi. Hänet asetettiin pystysuoraan seuraavalle lennolle, joka sen sijaan, että menisi Lontooseen, vietiin Los Angelesin läpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *