David Cameron kohtaa tutkimuksen Greensillin kanssa tekemistään asioista

LONDON – Ison-Britannian entisen pääministerin David Cameronin on määrä muodollisesti tutkia liiketoimintaansa paljastamiensa ilmoitusten jälkeen. edusti entisiä kollegoitaan puolesta Anglo-australialainen rahoitusyhtiö.

Downing Avenue ilmoitti maanantaina viikkojen julkistamisen jälkeen väitteistä, joiden mukaan vuonna 2016 pääministeristä eroanut Cameron oli kääntynyt kabinettiministereiden puoleen Greensill Capitalin puolesta, joka on nyt romahtanut.

Cameron ei näytä rikkoneen mitään sääntöjä, osittain siksi, että hän työskenteli Greensillin palveluksessa eikä ammattimaisena edunvalvojana.

Viikkojen hiljaisuuden jälkeen herra Cameron antoi sunnuntaina lausunnon, jossa hän myönsi, että vaikka hän oli käyttäytynyt käytännesääntöjen ja hallituksen sääntöjen mukaisesti, hän oli tehnyt virheitä.

”Olen pohtinut tätä pitkään. Tärkeitä oppitunteja on opittava ”, hän kirjoitti pitkään lausuntoon. “Entisenä pääministerinä hyväksyn sen, että kommunikointi hallituksen kanssa on tehtävä useless kaikkein muodollisimpien kanavien kautta, joten väärintulkinnoille ei voi olla tilaa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *