Torstain tiedotustilaisuutesi – The New York Occasions

“Vankilassa kaikki tapahtuva tuntuu osana rangaistustamme”, hän kirjoittaa. “Viime vuoden aikana tähän on sisältynyt pandemian eläminen ristien takana.”

Hän lisää: “Kuten asianajaja ja ihmisoikeuksien puolustaja Bryan Stevenson on kirjoittanut, olemme” enemmän kuin pahinta mitä olemme koskaan tehneet “. Se on ihanteellinen. Silti pahinta mitä olemme tehneet, on myös osa meitä; olemme kaikkien tekojemme summa. Tapoin miehen, ja minusta tuntuu joskus, että teko vähensi oman elämäni arvoa. Joskus minusta tuntuu, että ansaitsen vähemmän rokotetta kuin viaton ihminen. “

Jane Nickerson mahdollisti Craig Claibornen ja laittoi juustohampurilaisen kartalle, kirjoittaa The Timesin ruokatoimittaja Sam Sifton. Tämä on ote.

Vuonna 1947 Jane Nickerson kertoi uutisen hampurilaismaailman innovaatiosta: juustohampurilainen. “Aluksi naudanlihan ja juuston sekä tomaatin yhdistelmä, jota joskus käytetään, saattaa tuntua oudolta”, hän kirjoitti The Occasions -lehdessä. “Jos pohdit vähän, ymmärrät, että yhdistelmä on hyvä gastronomisesti.”

Kaksi vuotta myöhemmin hän esitteli Occasions-lukijoille käsitteen “ruokakirjoittajat” artikkelissa lehdistöretkestä Ile de Francen valtamerialuksella. Hän toi The Timesiin vihreän jumalattaren pukeutumisen ja pihvin Dianen. “Nämä reseptit, nämä tarinat, Craig Claiborne – niitä ei ole olemassa ilman Jane Nickersonia”, sanoi Kimberly Voss, “The Meals Part: Newspaper Ladies and Culinary Group” -lehden kirjoittaja.

Nickerson juoksi The Timesin ruokapöytää vuosina 1942-1957 ja paimensi Occasions-lukijoita sota-ajan normatiivisen säästämisen ja sitä seuranneen vauraan talouden välillä satojen ja satojen uutisartikkeleiden, ravintola-arvostelujen ja reseptien avulla, jotka resonoivat edelleen.

“Se oli Nickerson”, ruokahistorioitsija Anne Mendelson kirjoitti vuonna 1990 julkaistussa The New York Occasions Cook dinner Bookin tarkistetussa versiossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *