Hänen lentokoneensa kaatui Amazonissa. Sitten tuli vaikea osa.

“Minun piti päästää irti omista normeistani yrittääkseni tukea itseäni tämän vaikean ajanjakson aikana”, hän totesi, että työolot olivat erittäin vaaralliset. “En koskaan enää lentäisi villikissojen louhintaan.”

Tämän koneen kaatumisen jälkeen, kun kävi selväksi, että apua ei tule taivaalta, herra Sena, 36, alkoi kävellä.

Hän käynnisti kuolevan puhelimensa viimeisen kerran käynnistääkseen maantieteellisen paikannussovelluksen ja päätti sitten karttaa katsellen suunnata Paru-joen suuntaan, joka on noin 60 mailin päässä. Se oli lähin alue, jonka hän tiesi asuttavan.

Päiviä herra Sena käveli vasta aamulla ja käytti aurinkoasentoa päin itään kohti jokea. Sen jälkeen kun hän oli lyönyt suon läpi ja vetäytynyt viiniköynnösten alla tuntikausia, hän pysähtyi iltapäivällä perustamaan leirintäalueen käyttäen palmuja ja oksia suojautuakseen sateelta.

Herra Sena tiesi, että saalistajat yleensä metsästävät veden lähellä, missä saalista on runsaasti. Joten hän nukkui kukkuloilla. Mutta hämähäkki-apinapaketit piirittivät häntä usein, jotka yrittivät tuhota hänen epävarmat turvakotinsa.

“Ne ovat hyvin alueellisia”, hän sanoi. “En koskaan halua enää ylittää heidän polkuaan.”

Apinat olivat kuitenkin jumalatar: Hra Sena katsoi heidän syövän pienen kirkkaan vaaleanpunaisen hedelmän nimeltä breu, ja se otti sen olevan turvallista ihmisravinnoksi, ja siitä tuli hänen tärkein ravinnonlähde. Sen lisäksi hän söi kolme pientä, sinistä munaa inambulinnuilta ja vähän muuta.

Eräänä iltapäivänä noin neljä viikkoa onnettomuuden jälkeen, kun hän meni kolme päivää syömättä, suriseva ääni pysäytti hänet radoilla. Moottorisaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *