Latinalaisessa Amerikassa rakastettu klovni Cepillín on kuollut 75-vuotiaana

Meksikon kaupunki – Ricardo González Gutiérrez, rakas meksikolainen pelle, joka tunnetaan nimellä Cepillín ja jota lapsisukupolvet seurasivat Latinalaisessa Amerikassa, kuoli 8. maaliskuuta Mexico Cityssä. Hän oli 75-vuotias.

Syynä oli sydämenpysähdys, sanoi hänen poikansa ja esiintyjätoverinsa Ricardo González Guajardo, joka lisäsi, että hänen isänsä oli äskettäin oppinut sairastavansa syöpää.

Kirsikanpunaisesta nenästä ja mustaksi maalatusta partasta tunnettu Cepillín sekoitti fyysisen komedian laulun, tanssin ja ventriloquismin kanssa esityksissä televisiossa sekä sirkusrenkaassa. Hänen falsettoäänensä täytti koteja kaikkialla Meksikossa, erityisesti hänen yhä suositun versionsa perinteisestä meksikolaisesta syntymäpäivälaulusta “Las Mañanitas”.

Puolen vuosisadan <<< uran aikana Cepillín isännöi Meksikosta lähetettyjä televisio-ohjelmia, myi miljoonia kappaleita lastenlaulualbumeistaan ​​ja houkutteli myöhemmin miljoonia katsojia videoihinsä TikTokissa ja YouTubessa. Ja hän kiersi Meksikossa ja Yhdysvalloissa sirkusyritysten kanssa, mukaan lukien omat ja Ringling Brothers, <<< esiintymässä kaikille huumekartellikapselista Meksikon entiseen presidenttiin Enrique Peña Nietoon.

Hänen kertomuksensa mukaan hänen työnsa etiikka eikä lahjakkuus tekivät hänestä yleisen nimen espanjankielisessä maailmassa, myös Yhdysvaltojen latinojen keskuudessa.

“Ei ole, että olen paras pelle”, hän sanoi vuoden 2018 haastattelu Meksikon Imagen Televisiónissa. “Minä työskentelin eniten, joka toimi eniten.”

Ricardo González Gutiérrez syntyi 7. helmikuuta 1946 pohjoisessa Monterreyssä. Hän oli seitsemän veljen ja sisaren kolmas lapsi. Hänen isänsä, Rubén González Flores, johti rautakauppaa ja työskenteli radion juontajana. Hänen äitinsä, Rebeca Gutiérrez de González, oli kodinhoitaja.

Lapsena pahana ja levottomana Cepillínillä oli aikaisin tavoitteita olla taiteilija, mutta hänen vanhemmillaan ei olisi mitään. “Talossamme oli aina” ei “,” ei “kaikelle”, hän kertoi Meksikon televisio Azteca tässä kuussa lähetetyssä haastattelussa. “Minua poljettiin.”

Vanhempien painostamana Ricardo ilmoittautui Nuevo Leónin autonomisen yliopiston hammaslääketieteen ohjelmaan. Se osoittautui tahattomaksi oveksi hänen esiintyjäuralleen. Opiskelijana hän osallistui televisiokampanjaan, jolla edistettiin lasten hammashygieniaa, ja keksi idean maalata kasvonsa pelle-meikkiin, jotta he eivät vähemmän pelkääisi hammaslääkärin tuolia.

Heidän reaktionsa rohkaisemana hän aloitti myös pellehenkilönsä käytön näytön ulkopuolella, ja Cepillín syntyi. (Nimi tulee espanjankielisestä sanasta hammasharja.)

Vuonna 1971 hänet kutsuttiin johtamaan omaa lapsille suunnattua ohjelmaa paikalliselle televisioasemalle. Naimisiin María Aydé Guajardo, hän muutti Mexico Cityyn vuonna 1977, ja kansallinen televisiokanava Televisa palkkasi hänet näyttelemään omassa näyttelyssään. “El Present de Cepillín” juoksi kolme vuotta ja lähetettiin kaikkialla Latinalaisessa Amerikassa.

Tuona vuonna hän äänitti myös ensimmäisen lastenalbuminsa – yhden yli kymmenestä, jotka hän tekisi urallaan, tyylillä aina diskosta kantrimusiikkiin, joka toimitetaan aina hänen tavaramerkkinsä falsettossa.

Cepillín esiintyi edelleen useissa paikallisissa televisioasemissa Meksikossa ja kiersi kansainvälisesti sirkusyritysten, muun muassa oman, El Circo de Cepillínin kanssa.

Hän esiintyi lavaversio “Aladdinista” näyttelijä Salma Hayekin kanssa vuosia ennen kuin hän pääsi Hollywoodiin, ja esiintyi vuoden 1979 elokuvassa “Milagro en el Circo” (“Ihme sirkuksessa”), jossa esiintyi meksikolainen poptähti Juri.

Cepillínillä oli kolme sydänkohtausta, ensimmäinen vuonna 2005. Hänen poikansa Ricardo päätti pian nousta näyttämölle ja loi oman persoonansa Cepin kunnioittamaan isäänsä.

Seuraavana vuonna Cepillín, toipunut, alkoi esiintyä sekä Cepin että hänen toisen poikansa Roberto González Guajardon kanssa, joka tunnetaan nimellä Franky, uudessa televisio-ohjelmassa “Cepillín Stay”, joka lähetettiin kotikaupungissaan, Monterreyssä.

Viime aikoina nuorempi herra González auttoi isäänsä vangitsemaan uudemman sukupolven yleisön esittäen hänen ja Frankyn kanssa sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa. TikTok. Cepillínillä oli yli 4,three miljoonaa seuraajaa pelkästään TikTokissa.

Poikiensa lisäksi hänen vaimonsa elää 48 vuotta; hänen tyttärensä, Aydé González Guajardo; hänen kuusi sisarustaan, Rubén, Jesús, Teresa, Rebeca, Ana ja Gilberto; ja neljä lastenlasta.

Vuonna 2017 Cepillín nimitettiin a Latin Grammy -palkinto paras latinalainen lasten albumi.

“Hän ajatteli, että se oli todella siistiä”, Ricardo González sanoi. “Hän oli erittäin tyytyväinen, että jatkoi siirtymistä nykypäivään.”

Cepillínin viimeisen albumin nimi on “Gracias”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *