Esteet muodin mustan edustuksen raportoinnissa

Muotimaailman johtajat ovat sitoutuneet puuttumaan rasismiin liiketoiminnassaan. Mutta selvittääkseen, onko mikään parantumassa, The New York Instances -lehden toimittajat kokivat tarvitsevansa konkreettisia tietoja alan mustan edustuksen nykytilasta.

Toimittajat pyysivät merkittäviä tuotemerkkejä, kauppoja ja julkaisuja toimittamaan tietoja heidän joukkoonsa kuuluvien mustien työntekijöiden ja johtajien lukumäärästä – mukaan lukien ne, jotka suunnittelevat, valmistavat ja myyvät tuotteita; kävellä kiitotietä; ilmestyä mainoskampanjoissa ja aikakauslehtien kannessa; ja istua yritysten hallituksissa. Mutta 64 yrityksestä, joista otettiin yhteyttä, useless neljä vastasi täydellisesti lyhyisiin kysymyksiin.

Tuoreessa artikkelissa toimittajien ryhmä julkaistu yritysten vastaukset sekä mustat stylistien, toimittajien ja julkaisijoiden henkilökohtaiset kommentit. Alla on muokattu keskustelu näiden toimittajien kanssa: Vanessa Friedman, Salamishah Tillet, Elizabeth Paton, Jessica Testa ja Evan Nicole Brown.

Mikä oli suurin haaste tämän tarinan kertomisessa?

VANESSA FRIEDMAN Ehdottomuuden puute. Olet tekemisissä globaalien organisaatioiden kanssa, jotka puhuvat useille markkinoille ja hyödyntävät joukkoa erilaisia ​​kulttuurialueita. Heidän pääkonttori sijaitsee eri maissa, joilla on erilaiset väestötiedot, erilaiset historiat, erilaiset rasismiin liittyvät kysymykset ja erilaiset lait. Meillä oli yksi joukko hyvin yksinkertaisia, alle 10 kysymystä, jotka tuntuivat kaikkein perustavanlaatuisimmilta ja ilmeisimmiltä asioilta, joihin kaikki pystyivät vastaamaan. Mutta useless neljä yritystä 64: stä vastasi kokonaan.

Milloin tajusit, että kyvyttömyys vastata kysymyksiin oli tarina?

FRIEDMAN Kirjoitat mitä löydät, ja meistä tuntui, että oli tärkeää päästä läpi, että jos sinulla on kyseinen kaaos perustiedoissa, kunnes pystyt tekemään siitä selkeämmän kuvan, et voi itse asiassa tietää, milloin edistyminen tapahtuu.

Miksi yritykset eivät pystyneet vastaamaan näihin kysymyksiin?

ELIZABETH PATON Jokaisella yrityksellä oli omat varauksensa, aiheensa ja syyt. Luulen, että se liittyi jossain määrin kulttuuriin. Esimerkiksi italialaisten tuotemerkkien käsitys siitä, mitä yritimme tehdä, oli erilainen kuin amerikkalaiset. Tarkoitan, että oikeudelliset syyt olivat osa sitä, mutta amerikkalaiset yritykset toimittivat enemmän tietoa kuin eurooppalaiset yritykset. Mielestäni Amerikka on tällä hetkellä hieman eri paikassa kilpailua koskevassa keskustelussaan.

JESSICA TESTA Oli melkein yllättävää, kuinka haluttomia jotkut lehdet olivat osallistumisesta, koska heidän lukumääränsä heijastivat niitä todella hyvin. Minusta tuntuu saavan vastustusta kaikilta puolilta, mutta kuulimme yhden asian: “Olen kiinnostunut osallistumaan ensi kerralla.”

Millainen vastaus on ollut tarinaan?

PATONI Suurin osa brändeistä ymmärtää tekemäämme työtä, vaikka heidän mielestään kysymykset olisivat todella epämukavia. Muutama tuotemerkki oli pettynyt siihen, että heidän ponnistelujaan ei tunnustettu paremmin, vaikka he eivät olisikaan antaneet meille täydellisiä vastauksia. En ole kuullut yhtään tuotemerkkiä kertovan meille, että tekisimme virheen yrittäessäni toteuttaa tämän projektin. He tunnustavat tarvitsevansa tätä valvontaa muuttuakseen.

Haastattelitte myös ihmisiä heidän kokemuksestaan ​​teollisuudessa. Mitä otit siitä pois?

EVAN NICOLE RUSKEA Minulle oli tärkeää löytää risteykset, mutta myös erot siinä, mitä mustat ammattilaiset tässä tilassa tunsivat. Joskus ihmisiä on aiemmin pyydetty kommentoimaan asioita, ja on ollut pelko, joka saattaa toimia heitä vastaan, tai heidän huolenaiheitaan ymmärretään väärin, mutta minusta tuntuu, että tämä projekti teki todella hyvää työtä saadakseen ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi puhua . Luulen, että tätä alustaa arvostettiin, ja tuntui siltä, ​​ettei pelkästään jakanut näitä todella rehellisiä kokemuksia, mikä auttoi ehdottomasti kappaletta ja auttoi vahvistamaan tietoja tai niiden puutetta.

Mitkä kysymykset ovat todella mielenkiintoisia sinulle?

SALAMISHAH-TILLETTI Kuinka jatkat johtajuuden monipuolistamista huipulla minulle? Ja mitä rakenteet ovat ja mitä oletuksia tapahtuu niissä tiloissa, jotka estävät johtajuutta tulemasta yhä monipuolisemmaksi? Koska haluaisimme jatkaa teollisuuden kaikkien osa-alueiden ja kaikkien teollisuuden vipujen muuttamista, mutta jos yläosa pysyy monoliittisena, niin he ovat todellakin he, jotka määrittelevät, kuinka myös muut alan näkökohdat muuttuvat sen rinnalla.

RUSKEA Minua kiinnosti todella jännitys siitä, missä klassismi tässä keskustelussa nousee esiin. Vaikka edustus muotiteollisuudessa paranisi kilpailurintamalla, sosioekonomisella rintamalla on vielä tehtävää. Tämän raportoinnin avulla se valaistiin minulle enemmän – mitkä yhteisöt ovat saavutettavissa ja mikä on ihanteellinen kuluttaja niin monille näistä paikoista, joista keskustelemme.

Mitä haluat lukijoiden ottavan pois?

FRIEDMAN Luulen, että olemme oppineet paljon siitä, missä tarttumiskohdat ovat, ja tarpeesta saada selkeä kuva siitä, mitä tapahtuu. Et voi siirtyä eteenpäin, ennen kuin tiedät missä olet. Ja on useless aika, että me kaikki tiedämme missä olemme tällä alalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *