Meksikon koskematon Itä-Kap ei ole mitään muuta kuin Cabo

Rakennuspuomi alkoi hurrikaani Odilen jälkeen, joka juuttui ja aiheutti vakavia vahinkoja Los Cabosille vuonna 2014, kertoi omistaja Ramiro Palenque Bullrich. 2Meri Los Cabos, paikallinen kiinteistöyhtiö, joka on Christie’s Worldwide Actual Property -yhtiön tytäryhtiö. “Heti Odilen jälkeen rakennusluvan saaminen oli erittäin halpaa, joten hotellien ja asuntojen määrä lisääntyi nopeasti”, hän sanoi.

Mutta puolen tunnin ajomatka kauempana koilliseen ja pois käytävästä, East Cape -alueella, on alueen puoli, joka on jyrkkä vastakohta vilkkaalle lomakohteelle. San José del Cabosta Los Barrilesin kaupunkiin ulottuva Itä-Kap on eristäytynyt laaja-alainen maisema, jossa aavikko kohtaa Cortezin meren ja Sierra de la Lagunan vuoret istuvat taustalla.

Ei ollut liian kauan sitten, että tämä osa Los Cabosista oli suurelta osin tuntematon ja verkon ulkopuolella, useiden asiantuntijoiden mukaan. “Muutama vuosi sitten Itä-Kapissa ei ollut mitään, ja joissakin osissa ei ollut eikä edes ole kunnollista sähköä”, herra Bullrich sanoi.

Viime aikoina East Cape on kuitenkin muuttunut nousevaksi alueeksi, joka kerää buzzia.

Muutos johtuu suurelta osin uudesta 1000 hehtaarin suuruisesta lomakeskusyhteisöstä, Costa Palmas, joka sisältää kahden tunnetun hotellimerkin etuvartiot, joista jokaisella on asuinkomponentti: 4 Seasons Inns & Resorts ja Amanin lomakohteet. 4 Seasons esitteli hotellinsa ja kodinsa vuoden 2019 lopulla, kun taas muiden odotetaan valmistuvan seuraavien viiden tai seitsemän vuoden aikana.

Lisää kehitystä on meneillään myös Itä-Kapilla Costa Palmasin ulkopuolella.

Patricio del Portillo, tutkimusyhtiön johtaja Meksikossa CBRE-hotellit, sanoi, että East Cape houkuttelee kodin ostajia, koska se sijaitsee Cortezinmerellä, vesimuodostumassa, joka on vanginnut mielikuvituksen syvän sinisen värinsä ja rikkaan merenelämänsä vuoksi. Amerikkalainen kirjailija John Steinbeck kirjoitti matkakertomuksensa mukaan vuonna 1951 julkaistun matkakirjan “Puu Cortezin merestä”, ja tutkija Jacques Cousteau kutsui sitä “maailman akvaarioiksi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *