Piers Morgan lähtee “Huomenta Britanniasta” Meghanin hyökkäysten jälkeen

Piers Morgan, joka herätti kovaa pilkkaa Isossa-Britanniassa Sussexin herttuatar Meghanin kiusaamisesta sen jälkeen, kun hänen pommi-haastattelunsa Oprah Winfreyn kanssa erosi tiistaina ITV-uutisista ankkurina, kun hän hyökkäsi verkon aamunäyttelyn joukosta.

Isännän kiireellinen lähtö “Good Morning Britain” -kohdasta välitti turbulentin vuorokauden 24 tuntia herra Morganille, joka sytytti katsojat maanantaina, kun hän epäili Meghanin tiliä Ms Winfreylle siitä, että kuninkaallisen perheen jäsenet olivat estäneet häntä etsimästä mielenterveyden hoitoa. kun hän uskoi heihin, että hänellä oli ajatuksia itsemurhasta.

Herra Morganin kritiikki Meghanille ja hänen aviomiehelleen, prinssi Harrylle, jonka herra Morgan sanoi haastattelussaan järjestäneen “kahden tunnin roskat tuhannen kuninkaallisen perheemme”, teki yli 41000 valitusta Ofcomille, Ison-Britannian viestinnälle. sääntelyviranomaiset. Virasto ilmoitti tiistaina aloitti tutkimuksen Morganin kommentteihin sen “vahingon ja loukkauksen” sääntöjen mukaisesti.

Sitten tiistaina lähetetyssä “Huomenta Britanniassa” -riidassa kiista tuli kärsimään, kun toinen isäntä Alex Beresford kehotti herra Morgania toistuvasti ampumaan Meghanissa. Herra Beresford kertoi Morganille, että hänellä oli kirves jauhaa Meghanin kanssa, koska hänellä oli aiemmin suhde hänen kanssaan ja hän “katkaisi sinut”.

“Hänellä on oikeus keskeyttää sinut, jos hän haluaa”, herra Beresford sanoi. “Onko hän sanonut sinusta mitään sen jälkeen kun hän katkaisi sinut? Luulen, ettei hänellä ole, mutta silti jatkat hänen roskakoriaan. “

Herra Morgan nousi sitten ankkurituolistaan ​​ja käveli pois sarjasta.

“OK, olen tehnyt tämän”, herra Morgan sanoi.

Kaksi isäntää keskusteli keskenään, kun hän käveli pois, ja herra Beresford sanoi: ”Tiedättekö mitä? Se on säälittävää. “

Herra Morgan vastasi: “Anteeksi, en voi tehdä tätä”, ennen kuin lähti sarjasta viimeiseen kertaan.

Herra Beresford jatkoi herra Morganin tuomitsemista hänen toistuvista pyyhkäisynsä Meghanissa.

“Tämä on täysin pirullista käyttäytymistä”, herra Beresford sanoi.

ITV sanoi tiistaina antamassaan lausunnossa, että herra Morgan ei enää ilmestyisi “Good Morning Britain” -kansioon.

“ITV: n kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen Piers Morgan on päättänyt, että nyt on aika lähteä” Good Morning Britain “-verkostosta.

Se ei tarkentanut herra Morganin kanssa käytyjen keskustelujen luonnetta. Hän ei vastannut välittömästi kommentointipyyntöihin myöhemmin tiistaina. Suurimman osan päivästä hän säästeli ihmisten kanssa Twitterissä.

Herra Morgan, joka saattaa olla tuttu amerikkalaisille televisioyleisöille CNN: ssä noin vuosikymmen sitten, aloitti tulipalon maanantaina. kommentti Meghanin ilmoituksesta, jonka mukaan hänellä oli itsemurha-ajatuksia.

“Olen pahoillani, en usko sanaakaan, jonka hän sanoo, Meghan Markle”, herra Morgan sanoi maanantaina. “En uskoisi häntä, jos hän lukisi minulle säätiedotuksen. Se, että hän on käynnistänyt tämän hyökkäyksen kuninkaalliseen perheeseemme, on mielestäni halveksittava. “

Ennen äkillistä lähtöään tiistaina herra Morgan seisoi edellisten kommenttinsa vieressä ja kyseenalaisti Meghanin uskottavuuden.

“Minulla on edelleen vakavia huolenaiheita monien hänen sanojensa oikeellisuudesta”, herra Morgan sanoi.

Mutta mielisairauksista ja itsemurhista televisio-isäntä tallasi paljon inkiväärisemmin kuin hän teki maanantaina.

“Jos joku tuntuu tuolla tavalla, hänen tulisi saada tarvitsemansa hoito ja apu joka kerta, ja jos hän kuuluu kuninkaallisen perheen kaltaiseen laitokseen ja hän etsii apua, hänelle olisi ehdottomasti annettava se”, Mr Morgan sanoi.

Herra Morgan sanoi, ettei hän kiistänyt, oliko Meghanilla ajatuksia ottaa henkensä.

“Minun ei tarvitse kyseenalaistaa, tuntuiko hän itsemurhalta”, hän sanoi. “En ollut hänen mielessään, ja se on hänen sanottavansa. Todellinen huoleni oli epäusko, rehellisesti sanottuna, ja olen valmis todistettavaksi väärässä tässä, ja jos olen väärässä, se on skandaali, että hän meni kuninkaallisen perheen vanhemman jäsenen luokse ja kertoi heille itsemurhan ja hänelle kerrottiin, ettei hänellä voisi olla mitään apua, koska se olisi perheen huono etu. “

Herra Morgan sanoi, että seurauksia pitäisi olla, jos Meghanin avunpyynnöt hylätään.

“Jos se on totta, A, kyseinen henkilö, jos he ovat edelleen siellä, hänet tulisi erottaa”, hän sanoi, “ja B: llä, kuninkaallisella perheellä on vakavia kysymyksiä siitä, kuinka he käsittelivät sitä.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *