Mitä merkitys Meghanin muotivalinnalla on?

Joten luulet, että vaatteet ovat Oprah-Harry-Meghan-kertomuksen kohdan vieressä? Luuletko, että sillä on merkitystä äänellisillä pommituksilla ja paljastuksilla, eikä kukaan aio antaa kahta viikunaa, mitä heillä lausuva entinen kuninkaallinen pariskunta käyttää? Sinun, ystäväni, pitäisi miettiä uudelleen. Puvut ovat aina osa ohjelmaa.

Siitä lähtien, kun Meghan Markle astui ensimmäisen kerran valokeilaan paitsi näyttelijänä melko menestyvässä televisio-ohjelmassa, myös potentiaalisena brittiläisenä prinsessana, Meghan Markle on osoittautunut visuaalisen viestin mestariksi.

Joten mitä hän valitsi uransa ja avioliitonsa tähän mennessä suurimpaan puhehetkeen – joka palatsin, Sussexien ja jokaisen valtakunnan edeltämän ylennyksen ja suhdetoiminnan vuoksi, on nähdään enemmän ihmisiä kuin mikään muu esiintyminen hänen häätään jälkeen – se ei ollut satunnainen, vain-koska-se-mukava schmatta.

Se oli tarkoitus tarkoitukseen sopiva mekko. Mekko, joka antaisi sävyn. Mekko, joka loppujen lopuksi nähdään ja nähdään haastattelun valokuvien ympäri maailmaa ja kuninkaalliseen historiaan, aivan kuten kuvat mustassa takissa olevasta prinsessa Dianasta, joka etsii ylös otsatukkaansa Martin Bashiriin hänen vuoden 1995 BBC-haastattelussaan esiintyy edelleen aina kun kuninkaallisen avioeron aihe nousee esiin.

Ja vastaus on… a 4700 dollarin musta silkkikääre jonka on kirjoittanut Giorgio Armani, valkoinen lootuskukka-painatus vuotaa toisella olalla.

Mukaan Kaupunki maaKuninkaallinen kuiskaaja, neiti Markle valitsi mekon nimenomaan lootuskukka-symboliikan vuoksi, ja se, että kukinta edustaa uudestisyntymistä, mikä oli osa sitä, mitä haastattelun oletettiin edustavan: Harryn ja Meghanin uudestisyntyminen itsenäisenä kokonaisuutena, itseään kuninkaallisesta perheestä erillään; heidän äänensä uudestisyntyminen. Lisäksi tietysti pariskunnan seuraavan lapsen syntymä. Voi – ja myös se, että kirjoitti T & C, lootus voi “kukoistaa huolimatta näennäisesti haastavista olosuhteista”.

Vinkki.

Luultiin, että erittäin kalliissa mekossa on jonkin verran ironiaa, joka edustaa osittain käyttäjän uhrautuvuutta ja joustavuutta kivun edessä.

Silti, raskaana olevan vatsansa päällä vyötön, piikillä mustilla Aquazzura-korkoilla ja timantti Cartier-tenniskehyksellä, jonka kerran omisti prinsessa Diana (valittu siten, että pari kertoi Winfreylle, hän voisi olla siellä heidän kanssaan), täsmälleen tehtaallasi olevan äitiyden ilme.

Ei aivan “Royals! He ovat aivan kuten me! ” sellainen asia. Ei edes: “Hei, olemme nyt Amerikassa ja aiomme käyttää tätä huomiota auttaaksemme amerikkalaista suunnittelijaa”. Ei edes ympäristöystävällinen tai ulkopuolisia tukeva asia. (Kaikenlaisia ​​asioita, jotka olivat olleet osa Markle julkista kuvankäsittelyä aiemmin.)

Enemmän korkean glamourin, julkkislaista asiaa. Armani oli ensimmäinen huippumuotisuunnittelija, joka koskaan houkutteli Hollywood-sarjaa; tähtien nimi, joka etsii “tyyliä, mutta tee se turvalliseksi”, ja studio-suorittajat, jotka näyttävät näyttävän vakavilta, mutta eivät tukkoisilta. (Kun Armani kysyi, miltä hänestä tuntui siitä, kun Markle valitsi pukeutumisensa isoon haastatteluun, hän lähetti sähköpostia: “Minun on vaikea kommentoida Meghanin valintaa nähdessäni, että se on kokoelmani mekko.”

Ja se teki siitä myös “tämä on minun valintani, koska nyt olen vapaa tekemään omat valintani eikä minun tarvitse ajatella diplomatiaa tai täyttää kaikkien ihmisten odotukset, jotka ovat kiinnittäneet toiveeni minuun agenttina. muutos ”. (Se on tosin raskas asia.)

Se on sellainen asia, jota Diana käytti myös avioeron jälkeen, kun hän julisti itsenäisyyttä osittain suosimalla korkeaoktaanisia eurooppalaisia ​​suunnittelijoita. Ja sellainen asia, kenties valitettavasti, jota Wallis Simpson olisi voinut käyttää, kun hän ja Edward menivät maanpakoon; Myös rouva Simpson näytti löytävän lohtua korkealla muodilla.

Silti prinssi Harry ei tehnyt tarkalleen Edwardia. Haastattelua varten hänellä oli yllään kyyhkysharmaa J. Crew Ludlow -puku – takki 425 dollaria; housut, 225 dollaria – sekä yksinkertainen valkoinen paita, joka on avattu kurkussa eikä solmio. Se näytti kauheasti kuin puku, jota hän käytti hänelle ensimmäinen Child Archien valokuva-op takaisin toukokuussa 2019, ja se merkitsi kaikenlaisia ​​ruutuja. Saatavilla! Amerikkalainen! Mahdollisesti ostaa kaapinsa, mikä on parempi planeetalle. Hän ei ehkä ole ymmärtänyt, että hänen vaatteensa sisälsivät kaiken, mutta hänen vaimonsa luultavasti.

Kaiken kaikkiaan hyvä asia, todella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *