Elaine Chaon sekoitus työstä ja perheestä herätti varhaisen etiikan valvonnan

Ennen kaikkea yritys, jonka Chao toimi vuoteen 2018 saakka ja jota nykyisin hoitaa Chaon sisar Angela, on saanut satoja miljoonia dollareita lainasitoumukset Kiinan hallituksen hallinnoimasta pankista uusien kuormalastialusten rakentamiseksi Kiinan hallituksen omistamassa telakalla Shanghaissa. Tammikuussa 2017 Angela Chaosta tuli a Financial institution of China -yhtiön johtaja, yksi maan neljästä parhaasta luotonantajasta.

Kiinamatkan suunnitteluun sisältyivät keskustelut herra Chaon kanssa pidetystä tapaamisesta jaentinen korkean tason Kiinan virkamies”Joka oli ollut yksi koulunsa luokkatovereista ja asui nyt Shanghaissa, todettiin päävalvojan raportissa. Raportissa ei nimetä entistä hallituksen virkamiestä, mutta Kiinan entinen presidentti Jiang Zemin osallistui samaan yliopistoon kuin Chao 1940-luvun lopulla Shanghaissa. Tuo koulu – Shanghai Jiao Tongin yliopisto – oli suunnitellulla matkareitillä.

Chao tapasi säännöllisesti herra Jiangin hänen matkillaan Kiinaan. Jiangin ollessa hallitsevan kommunistisen puolueen johtajana vuosina 1989–2002 molemmat tapasivat vähintään kuusi kertaa, Instances kertoi Vuonna 2019 herra Jiang otti vastaan ​​herra Chaon ja hänen vaimonsa huvilassa kommunistisen puolueen Pekingin johtajayhdistyksen sisällä elokuun 1989 lopulla lähellä verisen Taivaallisen rauhan torin ahdistelua, joka oli tapahtunut alle kolme kuukautta aiemmin.

Chaon matka lopulta peruutettiin vasta muutama viikko ennen sen aikataulun mukaista tapahtumista – ja lentolippujen ostamisen jälkeen – kun ulkoministeriön virkamiehet esittivät omat eettiset huolensa.

Neljä päivää ennen herra Rosen osallistui eettisiä kysymyksiä koskevaan keskusteluun, Chao oli läsnä isänsä ja sisarensa kanssa New Yorkin Harvard Clubilla allekirjoittamassa sopimusta japanilaisen laivanrakentajan kanssa kahden rahtialuksen toimittamiseksi etupuolelle. raportti Kiinan uutismediayhtiö.

Vuonna 2018 Chaon toimiston henkilökunnan jäsenet auttoivat muokkaamaan lukuja Mr. Chaon elämäkerrasta, vaikka yksi “henkilökunta myönsi, että julkaisulla ei ollut mitään DOT-spesifistä yhteyttä”, tarkastaja raportti sanoi. Autettuaan kirjan muokkaamista, Chaon henkilökunta rakensi markkinointistrategian, joka kohdistui toimittajiin “rakenna tohtori Chaon profiili, Ja muut organisaatiot, kuten Columbian yliopisto ja merenkulkualan julkaisu Lloyd’s Record perheensä mainostamiseksi.

Steven G. Bradbury, joka oli liikenneministeriön pääneuvonantaja tuolloin, kertoi tutkijoille, että hän oli ”tietoinen aiheesta”, kertoi perhekirjasta, jonka kanssa viraston henkilökunnan jäsenet olivat työskennelleet.mutta se ei olisi tarkoituksenmukaista sihteeri ohjaa alaiset työskentelemään näiden julkaisujen parissa. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *