Jotkut vanhemmat ovat tyytymättömiä etäopetukseen, ja he alkavat liikkua.

Vuosi pandemiaan, vähemmän kuin puolet Yhdysvalloissa opiskelevista osallistuu julkisiin kouluihin, jotka tarjoavat perinteisiä kokopäiväisiä aikatauluja. Nyt monet vanhemmat, jotka ovat turhautuneita uudelleen avaamisen nopeudesta, ovat alkaneet kapinoida.

Jotkut tekevät varautumissuunnitelmia siirtymiseksi, kotikouluun tai siirtymiseen yksityisopetukseen, jos heidän lastensa rutiini häiriintyy edelleen syksyllä – todellinen mahdollisuus, kun jotkut paikalliset kouluvirkamiehet ja opettajien ammattiliitot vaativat aggressiivisten virusten lieventämistoimien jatkamista.

Muut vanhemmat nostavat oikeusjuttuja, levottomuus julkisissa kokouksissa, poliittisten toimintakomiteoiden perustaminen tai koululautakunnan paikkoihin osallistuminen Useimmat tunnistavat viruksen vaaran, mutta uskovat, että koulut voivat avata turvallisesti.

Philadelphian alueesta on tullut tällaisen aktivismin keskipiste. Kuten monet vasemmistolaiset pääkaupunkiseudut eri puolilla maata, myös sen valitut virkamiehet, opettajaliitot ja terveysvirastot ovat vaatineet tiukkaa varovaisuutta asettamalla useimmat piirit hybridi-aikatauluihin, kun taas jotkut ovat täysin syrjäisiä. Philadelphian kaupungissa avattiin uudelleen sopimus opettajien liiton ja piirin välillä näyttää olevan välitön, mutta sen odotetaan tuovan takaisin useless osan nuorimmista opiskelijoista.

Vanhemmat, jotka haluavat uuden avaamisen kokonaan, eivät välttämättä ole enemmistö Philadelphiassa tai kansallisesti. Mutta heidän äänensä kasvaa.

Vanhemmat aktivistit, kuten Clarice Schillinger, ovat alkaneet ottaa vastaan ​​opettajien ammattiliittoja. Rouva Schillinger perusti poliittisen toimintakomitean tukemaan koululautakunnan ehdokkaita, jotka haluavat vaihtoehtoisen opetuksen viideksi päiväksi viikossa.

Rouva Schillinger työskenteli aiemmin republikaanisen osavaltion lainsäätäjän palveluksessa, mutta kuten satoja tuhansia muiden amerikkalaisten naisten, ei ole pystynyt pitämään työpaikkaa pandemian aikana, osittain siksi, että on tarpeen auttaa kahta lasta etäopetuksessa, hän sanoi. Lopulta hän veti 9-vuotiaan poikansa Hatboro-Horshamin piiristä ja ilmoitti hänet täysin avoimeen katoliseen kouluun.

“Olen taistellut ja kiipeä ylöspäin tehdäkseni tämän amerikkalaisen unelman, ja olen tehnyt sen. Se on repeytynyt kokonaan pois ”, hän sanoi äänensä rikkoutuessa. ”Nyt olen jättänyt työsuhteen. Hoidan lapsiani. Taistelen lasteni puolesta enkä pysähdy. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *