Nigerian opiskelijat siepataan toisessa sieppauksessa vähän yli viikon aikana

ABJUA, Nigeria – Sieppaajat ovat siepanneet koululaisia ​​Luoteis-Nigerian Zamfaran osavaltiossa, kertoi osavaltion kuvernöörin tiedottaja perjantaina. Hän kieltäytyi sanomasta, kuinka monta oli siepattu, tai antamaan lisätietoja.

Valtion poliisin edustaja ei vastannut välittömästi kommentteja pyytäviin puheluihin ja viesteihin.

Se oli toinen tällainen kidnappaus hieman yli viikossa Pohjois-Nigeriassa, jossa luoteisen aseellisen militanssin lisääntyminen on johtanut turvallisuuden pahenemiseen.

Tunnistamattomat aseet tappoivat viime viikolla yön yli tapahtuneessa hyökkäyksessä sisäoppilaitoksessa Nigerin pohjoisosassa Keski-Nigerin osavaltiossa ja sieppasivat 42 ihmistä, joista 27 opiskeli. Panttivankeja ei ole vielä vapautettu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *