Kanadalaiset yrittävät ratkaista kova voin arvoituksen

Kun hän julkaisi teoriansa sosiaaliseen mediaan ja kirjoitti Kanadalaiset ilmaisivat siitä johtavassa valtakunnallisessa sanomalehdessä The Globe and Mail sekoituksen raivoa, lohdutusta ja iloa mahdollisesta selityksestä, miksi heidän voitaan oli niin kovaa. Toiset olivat vähemmän empaattisia. “Voi liian kovaa. Ensimmäisen maailman ongelmat,” kirjoitti yksi Twitter-käyttäjä.

Kanadan maitotilaajat, jotka edustavat kanadalaisia ​​maidontuottajia, kertoivat a lausunto että viimeaikaisista tiedoista ei käy ilmi, että voin koostumus olisi muuttunut ja että se ei olisi tietoinen merkittävistä muutoksista maitotuotannossa.

Vastarinnan jälkeen ryhmä lisäsi, että palmutuotteita käytettiin myös Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ja auttoivat tarjoamaan energiaa lehmille. “Palmarasvalisäaineiden sisällyttäminen lehmän ravintoihin ei ole terveys- tai turvallisuushuolenaihe”, se sanoi, lupauksen perustaa asiantuntijaryhmä tutkimaan asiaa.

Kanadan maitoteollisuus tuotti vuonna 2019 noin 15 miljardia Kanadan dollaria maitotuotteita hallituksen tiedotja maitotuotanto on osa kansakunnan sosiaalista rakennetta.

Halifaxin Dalhousie-yliopiston maatalouden elintarvikeanalyysilaboratorion vanhempi johtaja tohtori Sylvain Charlebois korosti, että lehmien palmarasvojen antamisessa ei ollut mitään laitonta ja että oli epäselvää, kuinka moni maanviljelijä käytti sitä ruokintalisänä. Vaikka hänen tutkimuksestaan ​​on niukasti tietoa, voisiko se heikentää ihmisten terveyttä, jotkut tutkimukset viittasivat siihen, että se voisi lisätä tiettyjä sydänsairauksien riskitekijät joillakin ihmisillä.

Siitä huolimatta tri Charlebois, joka on auttanut keskustelua, sanoi, että maitosektori oli käyttänyt palmarasvaa ainakin vuosikymmenen ajan ilman kuluttajien tietämystä. Indonesiassa ja Malesiassa tuotetulla palmarasvalla on haitallisia ympäristövaikutuksia, kuten metsien hävittäminen, hän lisäsi.

“Maitoala heikentää alan ja kanadalaisten välistä moraalista sopimusta olemalla avoimempi siitä, mitä he ruokkivat lehmiä”, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *