Romutetut suunnitelmat Lontoon konserttisalissa Bitter Temper UK-muusikoille

Deborah Annetts, Integrated Musicians Societyin toimitusjohtaja, sanoi tiistaina uusien sääntöjen parlamentaarisen tutkimuksen aikana että hänet on “tulvinut muusikoiden henkilökohtainen todistus työstä, jonka he ovat menettäneet tai menettävät Euroopassa uuden viisumi- ja työlupajärjestelmän seurauksena”.

Brittiläinen muusikko, joka halusi pelata konsertin Espanjassa, joutuisi maksamaan 600 puntaa eli noin 840 dollaria työluvasta, hän sanoi ja lisäsi, että tämä tekisi tällaisen matkan mahdottomaksi monille. Hän kehotti hallitusta neuvottelemaan sopimuksista Euroopan maiden kanssa, jotta kulttuurityöntekijät voisivat liikkua helpommin.

Parrott sanoi odottaneensa, että monet brittiläiset klassikkomuusikot siirtyisivät uudelle uralle tai muuttaisivat Ison-Britannian ulkopuolelle, ellei sääntöjä muutettaisi.

Rattlen kaltaiset korkean profiilin lähdöt ovat useless vaikuttaneet heikentyneen sektorin käsitykseen. Mirga Grazinyte-Tyla, nuori liettualainen kapellimestari, jota pidetään nousevana tähtinä, ilmoitti 22. tammikuuta, että hän jättää tehtävänsä Birminghamin sinfoniaorkesterin musiikkijohtajana kauden 2021-22 lopussa. “Tämä on syvästi henkilökohtainen päätös, joka heijastaa haluani luopua musiikkijohtajana olemisen organisatorisista ja hallinnollisista vastuista”, hän sanoi lausunnossaan tällä hetkellä.

Saksalaisen Die Welt -lehden musiikkikriitikko Manuel Brug sanoi puhelinhaastattelussa, että mantereelta katsottuna klassinen musiikki näytti Britanniassa olevan huono tavalla “kaikkien näiden kammottavien uutisten kanssa”.

Uusi Lontoon konserttisali “oli aina unelma, mutta ainakin se oli unelma”, hän sanoi.

Viimeaikaisen kehityksen vuoksi monien brittiläisten muusikoiden ja laulajien on ehkä harkittava muuttoa Eurooppaan, jos he haluavat menestyä, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *