Ranskalainen TV-juontaja tutki raiskaussyytteitä

PARIISI – Ranskan syyttäjät ovat aloittaneet tutkimuksen raiskaussyytöksistä, jotka kohdistuvat maan tunnetuimpiin uutistoimittajiin sen jälkeen, kun naispuolinen kirjailija sanoi, että hän oli pahoinpidellyt häntä seksuaalisesti.

Syyttäjä Patrick Poivre d’Arvoria vastaan ​​vahvistettiin perjantaina syyttäjän toimistossa Pariisin esikaupungissa Nanterressa sen jälkeen, kun Le Parisien sanomalehti ilmoitti syytöksistä päivää aiemmin.

Poivre d’Arvorin lakimies François Binet kielsi syytökset ja sanoi, että hänen asiakkaansa tekisi kaksi valitusta kirjailija Florence Porcelia vastaan ​​väärien syytösten tekemisestä ja kunnianloukkauksesta.

Viimeisen vuoden aikana Ranskan poliittista, kulttuuri- ja mediaeliittiä on ravistanut joukko seksuaalista hyväksikäyttöä koskevia skandaaleja, mukaan lukien pudota pedofiilisen kirjailijan armosta jota voimakkaat ystävät suojelivat vuosikymmenien ajan.

Pariisin entinen apulaiskaupunginjohtaja oli tutkittu syytöksistä, joiden mukaan hän oli raiskannut nuoren miehen, vaikka tapaus lopulta pudotettiin koska vanhentumisaika oli loppunut. Ja a kirja julkaistiin tammikuussa, jossa syytettiin a merkittävä ranskalainen insestin älymies lähti a lasten hyväksikäytön laskeminen.

Herra Poivre d’Arvorin tapauksessa Le Parisien ilmoitti pahoinpidelneensä 37-vuotiasta kirjailijaa ja YouTuberia vastaan ​​Porcelea kahdesti.

Vuonna 2004, kun hän oli 21-vuotias, sanottiin, että Poivre d’Arvor kutsui hänet tulemaan katsomaan hänen uutissarjaansa, kun hän kirjoitti hänelle. Esityksen jälkeen hän vei hänet toimistoonsa ja pahoinpideli häntä seksuaalisesti sanomalehden mukaan. Molemmat pitivät yhteyttä, ja hän hyökkäsi rouva Porcelia vastaan ​​uudelleen vuonna 2009, lehden mukaan.

Henkilö, joka tunsi neiti Porcelin syytökset ja pyysi, ettei häntä tunnisteta, koska tutkimus on edelleen kesken, sanoi, että sanomalehti ilmoitti tarkasti hänen tilinsä.

Syyttäjänvirasto ei vahvistanut mitään yksityiskohtia tapauksesta. Rouva Porcelin asianajajaa ei voitu tavoittaa välittömästi kommentoimalla.

Herra Poivre d’Arvor on a kotitalouden nimi Ranskassa. Hän on esittänyt pääaikana iltauutisia yli kahden vuosikymmenen ajan, aloitettuaan uutislukijan uransa 1970-luvun alussa ja noussut nopeasti esille. Hän esitteli Ranskan katsotuinta uutisohjelmaa kanavalla TF1 vuosina 1987-2008.

Mutta hänellä oli myös joitain merkittäviä ammatillisia epäonnistumisia, mukaan lukien ilmeisesti valmistettu haastattelu Kuuban vallankumouksellisen johtajan Fidel Castron kanssa vuonna 1991.

Herra Poivre d’Arvor kuvasi itsensä kysymyksiin ja käytti sitten Castron vastauksia lehdistötilaisuudessa, mutta antoi vaikutelman, että kyseessä oli yksinomainen haastattelu. Hän kielsi, että se oli valmistettu, ja sanoi, että segmenttiä oli useless huonosti muokattu: Tapahtumalle ei ollut vaikutuksia.

Vuonna 1996 herra Poivre d’Arvor sai 15 kuukauden ehdollisen vankeustuomion, kun hänet tuomittiin lahjusten vastaanottamisesta merkittävän poliitikon poikapuolelta.

TF1: stä vuonna 2008 poistumisensa jälkeen hän on isännöinyt useita esityksiä, mukaan lukien kirjallisuusohjelma, joka päättyi viime kuussa ennen syytteiden ilmaantumista. Hän on myös kirjoittanut noin 60 kirjaa.

Kirja Porissa Porcel viittasi ensin syytöksiinsä. Tammikuussa hän julkaisi omaelämäkerrallisen romaanin ”Pandorini“, Jossa hän kertoo tarinan, jonka hän on sanonut” innoittaneen elämän jakson “.

Siinä kerrotaan, kuinka kuuluisa näyttelijä hyökkäsi häntä kohtaan, jota hän kutsui “nuoren aikuisen viattomuuden tuhoamiseksi voimallisen miehen toimesta”.

Gaëlle Fournier osallistui tutkimukseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *