Yksi albumi julkaissut 44 etikettiä. Onko tämä uusi globaali Jukebox?

“Ainoastaan ​​500 ihmistä, jotka ovat kiinnostuneita levyttämästäni levystä, yritän löytää kaikki 500”, sanoi Phil Freeman, jonka Polttava ambulanssi on yksi kahdesta pienestä amerikkalaisjäljestä, jotka työskentelevät Senyawan kanssa. “Missä tahansa maailmassa, loistava.”

Shabara murskasi keskustellessaan järjestelmän tulevasta toteutettavuudesta ja kuvailemalla yksityiskohtaisesti organisaation hienosäätöjä, joita hän kuvitteli. Saksalaisen etikettien käsittelyvalmistuksen omistaja Rabih Beaini ehdotti, että suuret ja pienet bändit voisivat lisätä yleisöään rekrytoimalla lukuisia yhteistyökumppaneita. “Sinulla voisi olla 100 etikettiä, jotka saavuttavat hämärät markkinat maissa, joissa et ehkä yleensä myy musiikkiasi”, Beaini sanoi Berliinistä. “Se on melko utooppista.”

Mutta Stephen O’Malley – metalliduo Sunn O))) -yrityksen perustaja ja etiketin omistaja – varoitti Senyawan idean pienentämisestä uudeksi myyntistrategiaksi. Useita vuosia sitten O’Malley kutsui Senyawan esiintyä hänen kanssaan Europaliassajoka toinen vuosi järjestettävä taidefestivaali, jokainen tapahtuma on omistettu eri maan kulttuurille. Hän iloitsi heidän avoimuudestaan ​​ja innostuksestaan.

“Senyawa lähestyy tätä ennätystä tapana olla yhteydessä moniin ihmisiin, tapa tehdä yhteistyötä”, O’Malley sanoi Pariisin kodistaan. “Miksi sen on siis oltava kestävä yritys? Tietenkin musiikki on kestävää. Se on ollut lajien alusta lähtien ja välittänyt koko ajan. “

Mutta lisätty liitettävyys muuttaa jo Senyawan toimintaa. Tänä viikonloppuna ryhmä esiintyy Pasar Alkisah, kahden päivän virtuaalinen esiintymisfestivaali, DJ-sarjat, ruoanlaittotunnit ja haastattelut, massiivinen koordinointi bändin ja heidän kymmenien kumppaniensa välillä.

Senyawassa, kun Senyawa nauhoitti Alkisahin, se kokoontui uudelleen lähellä Borobudur, ikoninen buddhalainen temppeli, joka rakennettiin Jaavalle vuosituhat sitten. Shabara ja Suryadi eristivät itsensä ystävänsä rönsyilevään kotiin, jota ympäröivät laastari viidakkoa ja panoraama yhdistyvistä jokista ja kaksoistulivuorista. Se oli Indonesian postikorttiversio – ja täysin ironinen paikka vangita vähemmän stereotyyppinen näkökulma maailman neljänneksi väkirikkaimpaan maahan.

“Olemme normaalia muusikkoa kuin kukaan muu maailmassa, joka kokeilee. Olemme useless satunnaisesti indonesialaisia ​​”, Shabara sanoi sanoin saapuessaan virraksi. “Jos haluamme Indonesian muusikoiden kukoistavan ja yhtä arvostetun kuin länsimaisten muusikoiden, meidän on ajatteltava, että olemme osa maailmaa, ei” kolmatta maailmaa “.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *