Väriyhteisöt kohtaavat monia rokotusten esteitä

Brooklynin Brownsvillen alueella Renee Muir, BMS: n perheterveyskeskuksen kehitys- ja yhteisösuhdejohtaja, kertoi kehittävänsä kyselyä kerätäkseen todisteita yhteisöön vaikuttavista haasteista. Virus on syvästi vaikuttanut moniin asukkaisiin huonojen terveysolojen ja työttömyyden takia.

“Nyt puhut ihmisistä, jotka päättävät viettää 6 dollaria edestakaisen matkan, syödä tai maksaa puhelinlaskun”, Neiti Muir kertoi asukkaista, jotka matkustavat rokotteen saamiseksi.

Latino on altistunut väärille rokotetiedoille WhatsAppin kaltaisissa viestintäalustoilla ja sosiaalisessa mediassa, kertoi tohtori Valeria Daniela Lucio Cantos, tartuntatautien asiantuntija Emory-yliopistosta. Hän on työskennellyt auttaakseen latinoita ymmärtämään rokotetta ja sovittamaan tapaamisia.

“Tässä painotetaan riskiä eikä riittävästi rokotteiden hyötyjä”, hän sanoi.

Mutta vaikka monet vanhemmat amerikkalaiset kamppailevat online-järjestelmän kanssa rekisteröidäkseen rokotteen, useless englanninkieliset sivustot ovat ylimääräinen este, tohtori Cantos sanoi.

“Tuntuu siltä, ​​että rokotteiden jakeluun rakennettu järjestelmä ei pitänyt Latinx-yhteisöä mielessä”, hän sanoi, käyttäen sukupuolineutraalia termiä latinoille. Hän lisäsi, että rokotussivustot, jotka pyysivät sosiaaliturvatunnuksia tai vakuutusnumeroita, tekivät maahanmuuttajiksi, joilla ei ole dokumentteja, vaikeaksi tuntea olonsa turvalliseksi.

Kun rokotetarvikkeet lisääntyvät, tohtori Paulina Rebolledo, Emory, toivoo, että virkamiehet alkavat miettiä lähestymistapaansa mobilisoimalla sellaisten väestöyhteisöjen kanssa, joihin asukkaat luottavat ja jotka puhuvat eri kieliä.

“Me palveluntarjoajan tai terveydenhuollon puolella voimme yrittää tehdä enemmän saavuttaaksemme potilaat ja saaksemme heidän kuulemaan äänemme”, hän sanoi. “Se on heidän yleinen terveytensä, johon yritämme työskennellä, ja tämä on useless olennainen osa liikettä.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *