Kuinka koi pysäyttää? Blickling Corridor yrittää tuoda ampiaiset

Blickling Hallissa, joka on yksi Nationwide Trustin ylläpitämistä yli 500 historiallisesta linnasta, talosta, puistosta ja muistomerkistä, on suuri kokoelma arvokkaita esineitä, joita hyväntekeväisyysjärjestö haluaa suojella.

Blickling, a 1600-luvun punatiilinen kiinteistö, istuu kartanon perustuksilla, jonka uskotaan olevan kuningas Henrik VIII: n toisen vaimon (joka oli kaadettu vuonna 1536) Anne Boleynin syntymäpaikka. Tähti salin kokoelmasta on 1700-luvun kuvakudos Venäjän tsaari Pietari I: n, jonka hänen mahdollisen seuraajansa, Katarina Suuri, antoi yhdelle rakennuksen entisistä omistajista.

Rakennuksen koi-ongelma on pahentunut vuosien ajan, vaikka hyönteiset ovat toistaiseksi aiheuttaneet useless vähän vahinkoa rakennuksen aarteille.

Mothin vastainen kampanja alkaa ensi kuun alussa ja jatkuu loppuvuoden ajan. Nationwide Belief on aiemmin vaihtelevaan menestykseen käyttänyt ampiaisia ​​ja feromonitekniikkaa erikseen lyhyille otoksille, mutta hyväntekeväisyysjärjestö yrittää molempia yhdessä ensimmäistä kertaa Blicklingissä.

Ampiaisien käyttö koirien ja muiden hyönteisongelmien torjunnassa on tekniikka, jota käytetään jo laajalti maataloudessa, erityisesti kasvihuoneissa, sanoi James Kitson, ekologian ja maatalouden tutkija Newcastlen yliopistossa Britanniassa. Mitta toimii parhaiten valvotuissa ympäristöissä ja voi toimia hyvin salin sisällä, hän sanoi.

Ampiaiset eivät todennäköisesti poistu talosta, koska heidän koko ja erittäin lyhyt elinkaarensa keskittyy kaverin ja uuden isännän löytämiseen, tohtori Kitson sanoi. “Kun nämä asiat pääsevät todelliseen maailmaan, heidän on kilpailtava satojen ja satojen lajien kanssa, jotka tekevät samoja asioita myös muille alueen alkuperäisille koille”, hän lisäsi.

Jos koe vähentää merkittävästi koipopulaatiota, neiti Jarvis sanoi, että sitä voitaisiin käyttää hyväntekeväisyysjärjestön muissa kiinteistöissä, joissa on sama ongelma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *