Erilainen Early-Fowl Particular: Onko rokotetta, matkustaa

“Seniorien keskuudessa on paljon katkennutta halua, ja elämäntunne on loppumassa”, sanoi Jeff Galak, Carnegie Mellonin yliopiston Tepper Faculty of Enterprise -yrityksen professori. On olemassa teoria, jota kutsutaan kuolleisuuden salientiksi: Kun oma kuolleisuutesi tuodaan mieleen, käyttäytyminen muuttuu. Näemme päivityksiä risteilyalusten parempiin mökeihin ja parempien hotellien varauksia. “

60-, 70- ja 80-vuotiaille matkustajille, sanoi Charlestowne Hotelsin yritysjohtaja Conor Goodwin, kellon merkitseminen on toinen vahva motivaatio varata heti, kun rokotus tekee siitä turvallisen.

“Yli 65-vuotiaat väestöryhmät menettävät kultaiset vuodet, ja he ymmärrettävästi haluavat palata sinne”, hän sanoi.

Bristol-hotelli Virginiassa, joka on osa Charlestownen salkua, yli 65-vuotiaiden matkustajien tulot kasvoivat 179 prosenttia 13.-22. tammikuuta. Ranskan Quarter Inn, Charlestonissa, SC, jota myös Charlestowne hallinnoi, näki yli 65-vuotiaiden varauksia 11 prosenttia enemmän 10. – 28. tammikuuta verrattuna 22. – 9.

Jotkut vanhemmat matkustajat valitsevat jopa lopulta varata noiden lippujen unelmamatkat. Fernando Diez, joka omistaa Quasar-tutkimusmatkatGalápagosin saarten luksusristeilyoperaattori kertoo, että kun joulukuussa terveydenhuollon työntekijät olivat ensimmäisten joukossa amerikkalaisia, jotka saivat rokotteita, hän näki lääkäreiltä ja sairaanhoitajilta pyyntöjen aallon.

Tammikuun 1. päivästä lähtien 70 prosenttia hänen varaustiedusteluistaan ​​on kuitenkin tullut yli 65-vuotiailta asiakkailta – aikaisempina vuosina luku oli lähempänä 40 prosenttia. Suurin osa tiedusteluista koskee matkustamista kesäkuusta eteenpäin.

“Suurin osa heistä sanoo olevansa rokotettu, ja he matkustavat mukavasti nyt määränpäähän, kuten Ecuador ja Galápagos”, herra Diez sanoi. “Rokotus antaa heille varmuuden matkustaa syrjäiseen paikkaan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *