Tiistain tiedotustilaisuutesi – The New York Instances

Se on prinsessa. Tai Tiger kissoille.

Nämä olivat yrityksen FirstVet tekemän tutkimuksen Hartsdalen lemmikkihautausmaalta Hartsdalesta, New Yorkista. Yhdysvaltojen vanhin jatkuvasti toimiva lemmikkieläinten hautausmaa, se perustettiin vuonna 1896 ja siellä asuu yli 80 000 haudattua lemmikkiä.

Vaikka prinsessa ja tiikeri näyttävät kestäneen ajoittaisia ​​makumuutoksia, muut nimet ovat nauttineet lyhyemmistä loitsuista auringossa. Tutkimuksen mukaan yleisimmät koiranimet 1930- ja 40-luvuilla olivat Queenie ja Tippy; Girl hallitsi 60-lukua; ja Brandy nousi huipulle 70-luvulla. 80-luvulla, 90-luvulla ja nousussa hallitsi kaikkia Max, trendi, joka ehkä liittyi ”Mad Max” -elokuvasarjan suosioon.

Jotkut omistajat antoivat sarjan lemmikkeilleen saman nimen, jota seurasi numero, joka osoitti lemmikin paikan suvussa, joka tunnetaan nimellä regnal-numero. Suurin hautausmaan numero on Neitsyt XIII: lle, joka haudattiin vuonna 1986, jota seurasi Silvia IV vuonna 2001.

Vuonna 1985 The Instances kertoi koiranimikkeistön muutos kohti ihmistä, joskus liittyy koiran rotuun. “Kelkakoirilla – malamuuteilla, Siperian huskyilla – on usein venäläinen pääte -asha nimissään”, eräs kasvattaja totesi. “Paljon Sashaa, Tashaa ja Mashaa.” Irlantilaiset uudisasukkaat kävivät usein Kellyn, saksalaiset paimenet Fritzin ja huskyt Nanookin ohi.

Tietenkin lemmikkien nimeämisessä on aina ollut paljon yksilöllisyyttä. Vaikka prinsessa ja Max tulivat kumpikin ”150–250 kertaa jaetussa otoksessa”, kirjoitti FirstVetin perustaja ja toimitusjohtaja David Prien sähköpostissa, ”jotkut nimet ovat täysin ainutlaatuisia Hartsdalen hautausmaalla, kuten” Dorian Harmaa ja Fleetwood. “


Siinä se tässä tiedotustilaisuudessa. Nähdään huomenna.

– Natasha


Kiitos
Theodore Kim ja Jahaan Singh antoivat tauon uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmeSunnuntai-luku. ” Viimeisin jaksomme koskee huijausviestejä Yhdysvalloissa (The Every day tulee takaisin huomenna.)
• Tässä on meidän Mini sanaristikkoja vihje: “Tule, ___ sinä!” (viisi kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
Kolme New York Instances -elokuvaa on Oscar-kilpailijoita: “Aika”, The Timesin ja Amazonin elokuva sekä kaksi Op-Docsia, “Hysteerinen tyttö” ja “Konsertto on keskustelu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *