Skotlannin yliopisto kiinnittää huomiota naisten sukupuolitutkimuksen lyijyn hylkäämiseen

Arantza Asali, joka osallistuu tällä hetkellä tri Kerrin perustamaan sukupuolentutkimuksen maisteriohjelmaan, sanoi “koskaan kuvitellut, että St.Andrews johtaa tätä tutkintoa, saa saamansa kiitokset ja lukukausirahat ja tekee sen sitten”.

“Koulutuksellemme osoitettua laiminlyöntiä ja henkilöstön hyvinvointia ei voida hyväksyä”, hän kirjoitti Twitterissä.

Laajempi huoli naisten aliedustus filosofian alalla maailmanlaajuisesti on nostettu monta kertaa aikaisemmin. Ja ne, jotka kiinnittivät huomiota yliopiston päätökseen olla uusimatta neiti Kerrin sopimusta, viittaavat sen filosofian osaston laajempiin kysymyksiin.

Heidän vetoomuksensa mukaan: Tässä kuussa osaston 35 akateemisen ja tutkimushenkilöstön jäsenestä useless 12 on naisia; näistä viidestä naisesta useless viidellä on vakinainen asema (joista osa on osa-aikaisia), kaksi vierailevaa tutkijaa, kolme professorin stipendiaattia, jotka eivät ole ensisijaisesti yliopiston palveluksessa, ja kaksi on väliaikaisessa työsuhteessa, tohtori Kerr mukaan lukien .

Osaston 19 kokopäiväisessä henkilöstöjäsenessä on useless neljä naista, eikä naisella ole pysyvää nuorempaa virkaa. Laitoksen 57 tohtorista opiskelijaa, useless 13 on naisia.

Akateemikot ympäri maailmaa ovat ilmaisseet tukensa tohtori Kerrille sosiaalisessa mediassa.

“Ehdottomasti häpeällistä ja osa pitkää luetteloa naisten ja BAME-tutkijoiden irtisanomisista viime vuosina” Tohtori Camilla Mork Rostvik, Leedsin yliopiston tutkijatohtoritutkija, julkaisi Twitterissä käyttäen Britanniassa yleistä lyhennettä mustille, aasialaisille ja “vähemmistöryhmille”.

“Tämä on syvä epäoikeudenmukaisuus samoin kuin uskomaton virhe”, kirjoitti Jonathan Ichikawa, filosofian dosentti British Columbian yliopistossa. “Hänen työnsä on esimerkillistä, eikä kukaan, jolla on asianmukainen asiantuntemus, seisoo hänen tilallaan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *