Australian kapinallisten kunnioittaja saa viruksen piikkiliberaalin viestin avulla

Hän käyttää silti edelleen ilmoittaakseen vakaumuksestaan ​​useless vähän vähemmän sylkemällä ja etikalla. Viime sunnuntaina pöydän toisella puolella luki “pidä Gosfordin ydinvoima vapaa”, mikä todennäköisesti ei herättäisi paljon kiistoja täällä. Toinen puoli kuitenkin osoitti, että hän ei vieläkään ole vastenmielinen heittäessään partisaanien lyöntiä: “laita äärioikeisto terroristiluetteloon”.

“Sinut tarttuu pyörteeseen”, hän kertoi ajastaan ​​valokeilassa. “Ihmiset arvostavat sitä, mitä sanot, ja sinusta tulee yksi niistä äänistä.”

“Keskitie on kova”, hän lisäsi nojaten tuolilleen ja paljastaen mustat ja valkoiset vaatteensa alla punaiset sukat. “Kuulemme useless ääripäät.”

Lyhyillä, piikisillä hiuksillaan ja tiukasti leikatulla partalla isällä Bowerilla, 58, on jotain vombatista – toinen harjasta, joskin usein rakastettavaa luonnonvaraista australialaista. Hän ei pelkää vannoa, vitsailla vanhoista krapuloista tai pitää saarnaa paljain jaloin. Hän on pappi kotona olemassaolon mutkassa.

Hän varttui Sydneyn pohjoispuolella sijaitsevalla maatalousalueella, jonka karjankasvattajat ottivat käyttöön ja kasvattivat. Hänen adoptiovanhempansa isä kuoli, kun isä Bower oli 13-vuotias, ja hänen teini-ikäisensä vietettiin enimmäkseen töissä – maassa ja teurastajana. Se on historia, jota hän ei ole koskaan täysin jättänyt; “Eettinen kaikkiruokainen” istuu uskonnollisten tekstien vieressä toimiston kirjahyllyssä.

Adoptoinnin häiriö, tosiasia, jonka hän sanoi tietävän aina, mutta alkoi täysin prosessoida vasta 20-vuotiaana, motivoi häntä etsimään Jumalaa ja pappeutta.

“Se oli osa identiteetin etsintääni”, hän sanoi. “Siinä oli otsikko ja univormu.”

Monet hänen seurakuntalaisistaan ​​löysivät isä Bowerin ja kirkon, jossa hän on toiminut rehtorina yli kahden vuosikymmenen ajan, nähdessään viestin ulkopuolella olevan kyltin – ei kulkemalla ohi tiellä, vaan tarkkailemalla niitä Facebookissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *