Käyttämällä Instagramia ja akrobatiaa Thieves kohdisti VIP-pelaajat Milanossa

Eleonora Incardonan ylevää viestiä itsestään rannalla tai pukeutunut yhdeksänkymmenen ajan paksuilla kelloilla ja kultaisilla kaulakoruilla oli tarkoitus kiinnittää hänen 470 000 plus-seuraajansa silmiin Instagramissa.

Mutta hänen huolellinen dokumentointi Web-vaikuttajan lumoavasta elämäntavasta näyttää myös kiinnittäneen ei-toivottua huomiota.

Joulukuun lauantaina joukko varkaita, jotka olivat pukeutuneet sulautumaan Milanon muotisarjaan, katselivat, kuinka Ms Incardona lähti huoneistostaan, jossa hän pysähtyi tekemään uuden Instagram-videon ilmoittaen, että kaikki, mukaan lukien hänen lemmikkinsä Chihuahua, Oliver, olivat jätti kotinsa. Varkaat voisivat olla varmoja rannikon puhtaudesta. He skaalasivat seinää – “sirkusmaailmalla”, poliisin mukaan – ja makasivat pois Chanelin ja Louis Vuittonin käsilaukkuista ja valikoiduista jalokivistä.

Ja rouva Incardona ei ilmeisesti ollut ainoa uhri.

Tällä viikolla Milanon poliisi pidätti ryhmän epäiltynä ottaneensa kymmeniä tuhansia euroja kelloja, huiveja, suunnittelijapusseja ja jalokiviä Milanon VIP-asiakkaiden huoneistoista

Syyttäjien mukaan heitä vastaan ​​todistettiin muun muassa valvontakameran kuva jengistä kiipeilevistä vesikouruista ja varastetuista tavaroista, jotka löytyivät heidän hallussaan. Poliisi salasi myös keskustelun, jossa miehet keskustelivat Ms Incardonan Instagram-tileistä ja muista kohteista – jalkapallotähdestä ja TV-juontajasta – ja keräsivät kuvakaappauksia viesteistään.

“Minulle on tärkeää jakaa”, sanoi neiti Incardona, 31, joka oli lähettänyt kuvia itsestään syömässä evästeitä Tiffany’ssa, kun varkaat tyhjensivät hänen kaapit. Hän kertoi ansaitsevansa elantonsa jakamalla päivittäisen rutiininsa, ja varasti varkauden ammatilliseen vaaraan. “Näyttää siltä, ​​että varkaat arvostivat myös kuviani kauniilla asioillani”, hän totesi.

Tutkimuksia johtaneen milanolaisen poliisiyksikön päällikkö Marco Calì sanoi, että rouva Incardona “oli lähettänyt kuvia, joissa hän näytti missä hän piti laukkujaan ja kenkiä”.

“Se oli apu” rikollisille, hän lisäsi.

Herra Calì sanoi, että varkaat olivat uskomattoman taitavia kiipeämään ylös ja alas seiniin. Ryöstää toisen uhrin asunto, Diletta Leotta, TV-juontaja, he laskeutuivat kahdesta kerroksesta terassilta, hän sanoi.

Francesca Crupi, asian syyttäjä, sanoi: “Kutsumme heitä akrobaattivarkaiksi.” Hän lisäsi, että rikolliset olivat “nuoria ja hyvässä kunnossa olevia pukeutuneita kuin menisivät Milanon yökerhoon”.

Rouva Crupi sanoi, että tapaus oli ensimmäinen kerta, kun tutkijat olivat osoittaneet Instagramin niin selkeän ja instrumentaalisen käytön murtovarkauksissa. “Viesti on, että et saa julkaista tavaraa”, hän sanoi.

Neiti Incardona kertoi oppineensa oppituntinsa. Hän lähettää nyt videoita paikoista vasta sen jälkeen, kun hän on jättänyt ne harhaan potentiaalisia varkaita. Mutta hän totesi, että jopa hänen tapauksensa osoitti, että Instagram voi olla voima hyvälle ja huonolle.

Videon taustalla, jonka kämppäkaverinsa lähetti heidän lähtiessään huoneistosta varkauspäivänä, poliisi huomasi tummassa takissa olevan miehen puhuvan jalkakäytävällä matkapuhelimeen.

Virkamiehet kertoivat myöhemmin, että mies oli yksi niistä, jotka pidätettiin myöhemmin.

“He vertasivat tarinoitani suljetun tv kuvamateriaaliin tunnistaakseen hänet”, rouva Incardona sanoi. “Instagram-etsivä.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *