Meghan Markle voitti yksityisyyden suojan postia vastaan ​​sunnuntaina

LONDON – Prinssi Harryn ja hänen vaimonsa Meghanin suuressa oikeudellisessa voitossa katkera riita brittiläisten tabloidien kanssa, korkeimman oikeuden tuomari päätti torstaina, että The Mail on Sunday oli loukannut Meghanin yksityisyyttä julkaisemalla isälleen lähettämän yksityisen kirjeen.

Tuomari Mark Warby päätti, että Meghan, joka tunnetaan myös Sussexin herttuattarena, odotti “kohtuullisesti, että kirjeen sisältö säilyy yksityisenä”. Hän lisäsi: “Mail-artikkelit häiritsivät tätä kohtuullista odotusta.”

Tapauksen ytimessä on ahdistunut, viiden sivun kirje, jonka herttuatar kirjoitti isälleen, Thomas Marklelle, entiselle Hollywoodin valosuunnittelijalle elokuussa 2018, neljä kuukautta sen jälkeen, kun hän ei ollut paikalla. häät prinssi Harryn kanssa.

Kirjeessään hän syytti isäänsä siitä, että hän mursi sydämensä “miljoonaksi kappaleeksi” puhumalla tabloideille heidän vieraantumisestaan ​​samalla kun hän kieltäytyi vastaamasta hänen puheluihinsa.

Mail sai kirjeen, oletettavasti herra Marklelta, ja julkaisi sen helmikuussa 2019. Tabloidin omistaja Related Newspapers väitti, ettei herra Marklella ollut laillista velvollisuutta pitää kirjettä yksityisenä ja että herttuatar julkisena ei olisi pitänyt odottaa sen pysyvän luottamuksellisena.

Tuomio säästää Sussexin herttuattarelta mahdollisuutta todistaa isäänsä vastaan. Mutta tuomari päätti, että hänen on silti saatava oikeudenkäynti tekijänoikeusloukkauksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *