Trumpin karkea päivä – The New York Instances

Trumpin lakimiehet tuomittu hyökkäys Capitolia vastaan, mutta sanoi, että demokraatit pyrkivät syytteeseen puolueellisesta kostosta. Ja he väitti, että entisen presidentin asettaminen oikeudenkäyntiin loisi ennakkotapauksen siitä, että entisiä virkamiehiä rangaistaan ​​vallanpuolueen mielivaltaisesti. “Tämä ei ole vähempää kuin syytteeseenpanon poliittinen aseistaminen”, David Schoen, yksi entisen presidentin lakimiehistä, sanoi.

Mutta Trumpin asianajajien suorituskyky sai enimmäkseen kauhistuttavia arvosteluja.

Trump itse oli raivoissaan katsellessaan prosessia Palm Beachiltä, ​​Fla., kollegani Maggie Haberman kertoi. Ja useat Trumpin senaatin liittolaiset – mukaan lukien Ted Cruz ja Lindsey Graham – kritisoivat hänen asianajajiensa tapausta tehottomana.

Louis Cassidy, Louisianan republikaani, nimeltään syyttäjätapaukset olivat keskittyneitä, järjestäytyneitä ja pakottavia. “Presidentti Trumpin joukkue oli järjestäytynyt”, Cassidy lisäsi. “He tekivät kaiken voitavansa, mutta puhuivat käsillä olevasta kysymyksestä, ja kun he puhuivat siitä, he liukastuivat sen yli, melkein kuin olisivat hämmentyneitä väitteistään.”

The Timesin Washingtonin pääkirjeenvaihtaja Carl Hulse totesi, että Trump-joukkueen strategia oli muuttunut hänen viimeisestä syytteeseenpanostaan. “En ole kuullut kumpaakaan presidentin lakimiestä sanovan, ettei hän tekisi mitään väärää”, Carl kirjoitti. “Tämä on prosessiargumentti, ja Trump-tiimi haluaa pysyä mahdollisimman kaukana 6. tammikuuta tapahtuneista.”

Vakaumus näyttää epätodennäköiseltä, lähinnä siksi, että monet republikaanien senaattorit pelkäävät järkyttävän enemmistön republikaanien äänestäjistä, jotka edelleen tukevat Trumpia. Useless kuusi republikaanien senaattoria äänesti eilen demokraattien kanssa oikeudenkäynnin jatkamiseksi. Loput olivat yhtä mieltä Trumpin lakimiesten kanssa siitä, että senaatti ei voinut kokeilla entistä presidenttiä. Cassidy oli ainoa senaattori, joka muutti mieltään vastaavanlaisen äänestyksen jälkeen viime kuussa.

Silti ensimmäinen päivä ei mennyt hyvin Trumpin joukkueelle. Useimmat amerikkalaiset uskovat, että hän yllytti väkivaltaisen väkijoukon hyökkäämään kongressiin ja ettei hänen pitäisi koskaan enää olla virassa. Hänen asianajajansa eivät tehneet paljon muuttaakseen tätä käsitystä eilen.

Tulossa tänään: Talon johtajat tekevät aloita yksityiskohtaisemman tapauksen tekeminen Trumpin tuomitsemisesta alkaen keskipäivän itäosasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *