Chicagon opettajat hyväksyvät sopimuksen, joka lähettää opiskelijat takaisin luokkahuoneeseen.

Lähes kahden viikon henkilökohtaisen opetuksen tauon jälkeen Chicagon opettajaliitto ilmoitti keskiviikkona aikaisin, että sen jäsenet olivat hyväksyneet sopimuksen luokkahuoneiden avaamisesta maan kolmanneksi suurimmalla julkisella koulujärjestelmällä.

Yli 20 000 äänestyslippua annettiin, 13681 jäsenen äänestäessä puolesta ja 6585 äänestäessä vastaan, liitto sanoi.

Sopimuksen mukaan prekindergarten ja jotkut erityisopetuksen opiskelijat palaavat luokkahuoneisiin torstaina. Päiväkodin henkilökunta palaa viidennen luokan luokkahuoneisiin palaten 22. helmikuuta ja näiden luokkien opiskelijat palaavat 1. maaliskuuta. Kuudennen ja kahdeksannen luokan luokkahuoneiden henkilökunta palaa 1. maaliskuuta ja opiskelijat 8. maaliskuuta.

“Tämä suunnitelma ei ole sitä, mitä kukaan meistä ansaitsee”, Chicagon opettajien liiton presidentti Jesse Sharkey sanoi lausunnossaan. “Tämä sopimus edustaa sitä, mihin meidän olisi pitänyt aloittaa kuukausia sitten, eikä sitä, mihin tämä on laskeutunut.”

“Suojelemme itseämme käyttämällä tämän sopimuksen nojalla perustettuja koulun turvallisuuskomiteoita järjestämään ja varmistamaan, että CPS täyttää turvallisuusstandardit ja lieventämisprotokollat”, Sharkey sanoi. “Turvallisuuskomiteat panevat tämän sopimuksen täytäntöön, saavat tietoa ja kyvyn muuttaa koulunsa turvallisia käytäntöjä.”

Sharkey kritisoi pormestari Lori Lightfootia hänen tilanteensa käsittelystä ja sanoi, että ammattiliittojen edustajat olivat päättäneet maanantaina iltapäivällä pormestariin ja koulujohtajaan liittyvän epäluottamuksen.

Demokraatti Ms Lightfoot ja liitto on lukittu yksi voimakkaimmista erimielisyyksistä yli avaamisen uudelleen missä tahansa maassa. Pormestari on väittänyt, että kaupungin heikoimmassa asemassa olevat oppilaat tarvitsevat mahdollisuuden palata kouluun henkilökohtaisesti, kun taas liitto tuomitsi kaupungin uudelleen avaamissuunnitelman vaaralliseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *