Tiistain tiedotustilaisuutesi – The New York Occasions

Tehdä: Suhteen hoitaminen esimiehiin voi olla yhtä tärkeää kuin tehtäväluettelon käsitteleminen. Kokeile näitä 11 vaihetta vaikuttamaan pomoosi ja menestyä työssäsi.

Meillä on paljon enemmän ideoita, joita voimme jakaa siitä, mitä lukea, kokata, katsella ja tehdä pysyessämme turvassa kotona At House -kokoelma.

Tänään alkava entisen presidentin Donald Trumpin syytteeseen asettaminen on vasta neljäs Yhdysvaltain historiassa. The Timesin kongressin kirjeenvaihtaja Nicholas Fandos, joka kertoi Trumpin ensimmäisestä syytteeseenpanosta, keskusteltiin siitä, mikä näyttää tutulta ja mikä tuntuu erilaiselta tästä toisesta oikeudenkäynnistä.

Missä tulet syytteeseen?

Tällä kertaa katselen todennäköisesti suurimman osan menettelyistä kotona Washingtonissa, koska muiden uutisjärjestöjen tavoin olemme yrittäneet rajoittaa fyysistä läsnäoloamme Capitolissa. Onneksi suurin osa näistä menettelyistä on kaapattu C-SPAN: lla tai suoratoistona. Rokotukset alkavat olla melko yleisiä lainsäätäjien keskuudessa, mutta useimmilla toimittajilla ei vielä ole niitä.

Kuinka viimeisen valtakunnan peittäminen valmisteli sinua peittämään tämän?

Se on niin villiä. Amerikan historiassa on tähän asti ollut kolme presidentin valitusoikeudenkäyntiä. Joten sinulla on tietty määrä erikoistunutta asiantuntemusta, joka sinun on kehitettävä ymmärtämään syytteeseen asettamisen säännöt ja erilaiset ehdot, puhumattakaan vaatimuksesta, että sinulla on jonkin verran hallintaa suuressa, monimutkaisessa poliittisessa, oikeudellisessa ja perustuslaillisessa tarinassa. Joten tällä tavoin olen jollain tapaa onnekas, koska minun ei tarvitse oppia sääntöjä uudelleen.

Mikä tuntuu samanlaiselta?

Donald Trumpia vastaan ​​esitetty ydinsyöttö on monin tavoin sama. Pohjimmiltaan häntä syytettiin ylimääräisten, väärinkäyttäjien toimista pysyäkseen virassa ja säilyttääkseen vallansa perustuslain ja maan kustannuksella. Uskon myös, että monet poliittiset kysymykset ovat samat. Ovatko republikaanit halukkaita rankaisemaan ja ylittämään tätä hahmoa, jotka ovat saattaneet tehdä nämä teot, mutta kuka on myös puolueensa suosituin hahmo ja hallitsee valtavasti uskollisuutta?


Siinä se tässä tiedotustilaisuudessa. Nähdään ensi kerralla.

– Melina


Kiitos
Carole Landry auttoi kirjoittamaan tämän tiedotuksen. Theodore Kim ja Jahaan Singh antoivat tauon uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmePäivittäinen. ” Viimeisin jaksomme kertoo republikaanipuolueen tulevaisuudesta.
• Tässä on meidän Mini sanaristikko, ja vihje: Ei voida luottaa (viisi kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
• Stuart Andrew Thompson puhui CBS: n kanssa Opinionin matkapuhelimen seurantatutkimuksesta 6. tammikuuta Capitolissa tapahtuneessa mellakassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *