Demokraatit suunnittelevat lapsen verohyvityksen enintään 3600 dollaria osana kannustinlaskua.

Yläosan demokraatit valmistautuvat antamaan lainsäädäntöä se lähettäisi miljoonille amerikkalaisille jopa 3 600 dollaria lasta kohden, koska lainsäätäjät pyrkivät muuttamaan verosääntöjä kohdentamaan lasten köyhyyslukuja osana presidentti Bidenin laajaa 1,9 biljoonan dollarin elvytyspakettia.

Ehdotus laajentaisi lapsiverohyvitystä siten, että vuodessa myönnettäisiin 3600 dollaria alle 6-vuotiasta lasta ja 3000 dollaria lasta kohden 17 vuoden ajaksi, poistamalla vaiheittain maksut yli 75000 dollaria tekeville amerikkalaisille ja yli 150 000 dollaria tekeville pariskunnille. Luonnos 22 sivun säännöksi, raportoi aiemmin The Washington Publish ja jonka The New York Instances on saanut, odotetaan virallisesti käyttöön maanantaina, kun lainsäätäjät kilpailevat täyttämään herra Bidenin elvytyssuunnitelman ääriviivat.

“Pandemia ajaa perheitä syvemmälle köyhyyteen, ja se on tuhoisa”, sanoi Massachusettsin edustaja Richard E. Neal, Tapojen ja keinojen komitean puheenjohtaja ja yksi järjestelyn puolustajista. “Tämä raha tulee olemaan eroa katolla jonkun pään päällä tai ruoalla pöydällä. Näin verolain on tarkoitus toimia niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. “

Luotot jaetaan kuukausimaksuihin sisäisestä verovirastosta heinäkuusta alkaen, perustuen henkilön tai perheen tuloihin vuonna 2020. Vaikka ehdotettu hyvitys on useless vuodeksi, jotkut demokraatit sanoivat taistelevansa pysyväksi, laajaksi joka voisi muuttaa pyrkimyksiä torjua lasten köyhyyttä Amerikassa.

Yhden vuoden luotto näyttää todennäköisesti keräävän tarpeeksi tukea sisällytettäväksi elvytyspakettiin, mutta sen on myös selvitettävä joukko kovia parlamentaarisia esteitä demokraattisten demokraattisten menettelytapojen takia, jotta ne voisivat lihaksia elvytyspaketin läpi, mahdollisesti ilman republikaanien edustajia tuki.

Parlamenttidemokraattisen johdon tavoitteena oli saada elvytyslainsäädäntö hyväksytyksi kamarikerroksessa kuukauden loppuun mennessä. Kongressi muutti viime viikolla nopeuttamaan herra Bidenin elvytyssuunnitelmaa, vaikka lainsäädännön yksityiskohtia vielä kehitettiin. Demokraattien tuki molemmissa kamareissa ja a heikko tammikuun työpaikkaraportti, Herra Biden on varoittanut, että hän aikoo edetä suunnitelmallaan, tukevatko republikaanit sitä vai eivät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *