Kuinka käsitellä pandemian pelkoa ja stressiä? Monille vastaus on mennä naimisiin.

Jos maailma on loppumassa, kenen haluat puolellesi?

Nancy Townsend valitsi Herb Thomasin: miehen, jonka hän tapasi lounaalla maaliskuun alussa ja jonka hän FaceTimed myöhemmin kuussa, söi (ulkona) huhtikuussa ja sitoutui pääsiäisen jälkeiseen viikkoon. He menivät naimisiin 6. syyskuuta 2020 Harriet Wetherill Parkissa Plymouth Meetingissä, Pa.

“Meistä tuntui siltä, ​​että meillä ei ole aikaa hukkaan”, sanoi 66-vuotias Townsend, leskeksi jäänyt puoliksi eläkkeellä oleva pelastusarmeijan upseeri.

Hän ja kaikki muut, ilmeisesti.

Halutun häälisenssin tarttuminen pandemian aikana kävi vaikeammaksi kuin ennen oli WC-paperin saaminen, sillä sinkut ovat tarttuneet henkilöön vieressään ja pitäneet kiinni hänestä hyvässä tai pahassa.

Avioliittoluvan saaminen New Yorkissa tapahtuu nyt Projekti Amor, johon sisältyy paperityön täyttäminen verkossa ja virtuaalisen tapaamisen hankkiminen (uusia paikkoja julkaistaan ​​torstaisin klo 9).

Historiallisesti pelottavat, stressaavat ajat ovat lisänneet avioliittojen määrää. Seuraten Etelä-Carolinan hurrikaania Hugoa, avioliittoaste nousi myrskyn kärsineillä alueilla (nämä luvut olivat aiemmin olleet laskusuunnassa). Syyskuun 11. päivän hyökkäysten jälkeen avioliitto ei muuttunut, mutta pariskunnat olivat vähemmän halukkaita eroon: määrä New Yorkissa avioeroa hakeneista pariskunnista väheni 32 prosenttia. Samanlainen tilanne oli Japanissa vuoden 2011 tsunamin jälkeen.

Pandemia ei ollut erilainen. Lokakuun morsiamen mukaan kysely 4 000 pariskunnasta 82 prosenttia sanoi, että pandemian eläminen oli tehnyt heistä entistä innokkaampia mennä naimisiin, jotta he voisivat selviytyä tästä – ja muista myrskyistä – yhdessä. Viisikymmentäviisi prosenttia sanoi, että pandemia oli muuttanut avioliitto-odotuksiaan ja että he asettivat suhteensa etusijalle.

Se ei ole yllättävää, sanoi Rebecca Haney, lisensoitu kliininen kliininen neuvonantaja Cincinnatissa. Kun olet peloissasi, ahdistunut tai hukkua, tunnet olevasi hallitsematon. Kehosi ja mielesi kokevat tuntemuksia, joita et tiedä kuinka hallita, rouva Haney sanoi.

“Joten tämän tunteen kompensoimiseksi ihmiset etsivät muita tapoja tuntea olevansa hallinnassa”, hän sanoi. “Siksi jotkut ihmiset tekevät suuria muutoksia tai suuria päätöksiä pelon aikana.”

Avioliitto pandemian aikana tuntuu turvallisuuden ja vakauden takaukselta, kertoi Nick Bognar, lisensoitu avioliitto- ja perheterapeutti Pasadenassa, Kaliforniassa.

Siellä on myös ajatus, että jos suhde voisi selviytyä pandemiasta, se voisi selviytyä mistä tahansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *