Matkailu ja ennakointitaide

Itse asiassa hetki, jossa olemme, voi tarjota täydellisen määrän kiitotietä ennakoinnin kasvattamiseen. “Pandemia pakottaa meidät asettamaan etusijalle tulevaisuuden itsemme”, tohtori Dunn sanoi. “Tammikuun Liz on melko innoissaan siitä, mitä Summer time Liz aikoo tehdä.”

Tietenkin on mahdollista, että Summer time Liz tai jopa joudut viivästyttämään tai peruuttamaan suunnitelmat uudelleen, riippuen pandemian kehittymisestä. Mutta vaikka tekisitkin, et menetä ennakoivaa nautintoa, jonka koet sillä välin.

Kuten tohtori Dunn kerran sanoi: se on “onnea jo pankissa”.

Ehkä odottamattomin etu oman matkan suunnittelusta on, että se voi antaa suurta iloa jollekin muulle. Missä tahansa aiot mennä, tohtori Dunn ehdottaa soittamista esimerkiksi vanhemmalle tai isovanhemmalle ja tarjoamalla heille mahdollisuus muistella omia matkansa. Kysy heiltä, ​​ovatko he koskaan olleet siellä, missä haluat mennä.

Muistamisen loppujen lopuksi on osoitettu antavan meille onnellisuutta. Voimme tehdä tämän itsellemme katsomalla vanhoja matkapäiväkirjojamme tai valokuviamme. Mutta voimme myös antaa mielihyvän muistaa muille kutsumalla heitä jakamaan muistojaan – mikä saattaa olla erityisen tervetullutta pandemian eristämisen keskellä.

“Mahdollisuuksien luominen muille mieleen on todella ystävällinen asia”, sanoi tohtori Dunn.

Suunnitteluvaihe on myös tilaisuus virtuaalisesti kerätä ja ottaa yhteyttä ihmisiin, joiden kanssa toivot jonain päivänä matkustavan, olivatpa he sitten ystäviä tai sukulaisia. Tee tulevasta matkastasi syy käytännölliseen vuorovaikutukseen nyt, sanoi tohtori Dunn, mitä hän ja hänen ystävänsä tekevät päivälliselle menemisen sijaan.

“Luulen, että loman suunnittelun aloittaminen tuntuu aktiiviselta askeleelta kohti toivoa”, hän sanoi, “ja tämän kauhean ajan loppu, johon olemme kaikki olleet.”


Seuraa New York Instances Journey -sivustoa päällä Instagram, Viserrys ja Fb. Ja tilaa viikoittainen Journey Dispatch -uutiskirjeemme saada asiantuntijavinkkejä älykkäämpään matkustamiseen ja inspiraatiota seuraavalle lomallesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *