Ovatko yksityisviestisovellukset seuraava väärinkäytösten sizzling spot?

Joten mitä otat? Oletko huolissasi?

KEVIN Rehellisesti, ei oikeastaan?

Ei tietenkään ole hienoa yleisen turvallisuuden kannalta, että uusnatsit, äärioikeistolaiset miliisit ja muut vaaralliset ryhmät löytävät tapoja kommunikoida ja organisoitua ja että näihin tapoihin liittyy yhä enemmän end-to-end-salausta. Olemme nähneet tämän tapahtuvan jo vuosia aina takaisin ISIS: lle, ja se vaikeuttaa ehdottomasti lainvalvontaviranomaisten ja terrorismin vastaisten virkamiesten asemaa.

Samalla on todellista hyötyä näiden ääriryhmien saamisesta pois valtavirta-alustoilta, joissa he voivat löytää uusia kannattajia ja hyödyntää näiden alustojen lähetysmekaniikkaa levittääksesi viestinsä miljoonille mahdollisille ääriryhmille.

Tapa, jolla olen ajatellut tätä, on eräänlainen epidemiologinen malli. Jos joku on sairas ja on vaarassa saada tartunnan muille, sinun on parasta saada hänet pois väestöstä ja karanteeniin, vaikka se merkitsisikin heidän asettamista jonnekin sairaalan kaltaiseksi, jossa on paljon muita sairaita ihmisiä.

Se on melko huono metafora, mutta näet mitä tarkoitan. Tiedämme, että kun he ovat suurilla yleisillä alustoilla, kuten Fb, Twitter ja YouTube, ääriryhmät eivät useless puhu keskenään. He rekrytoivat. He liittyvät täysin etuyhteydettömiin ryhmiin ja yrittävät kylvää siellä salaliittoteorioita. Joillakin tavoin haluaisin mieluummin 1000 paadutettua uusnatsia tekemään pahaa yhdessä salatussa chat-sovelluksessa, kuin että heidän olisi tunkeutunut 1000 eri paikalliseen Dogspotting-ryhmään tai mihin tahansa.

BRIAN Näen mihin olet menossa tämän kanssa!

Kun avaat Facebookin tai Twitterin, ensimmäinen asia, jonka näet, on aikajanasi, yleinen syöte, joka sisältää ystäviesi viestejä. Mutta voit myös nähdä tuntemattomien viestejä, jos ystäväsi jakavat ne uudelleen tai pitivät niistä.

Kun avaat Signaali tai sähke, näet luettelon keskusteluista, joita olet käynyt yksilöiden tai ihmisryhmien kanssa. Saadaksesi viestin tuntemattomalta henkilöltä, hänen on tiedettävä puhelinnumerosi, jotta voit ottaa sinuun yhteyttä.

Joten analogiamme täydentämiseksi Fb ja Twitter ovat pohjimmiltaan miljardeja ihmisiä, jotka on pakattu valtavaan auditorioon. Salatut viestisovellukset, kuten Sign ja Telegram, ovat kuin suuret rakennukset, joissa on miljoonia ihmisiä, mutta jokainen henkilö asuu yksityisen huoneen sisällä. Ihmisten on koputettava toistensa oviin lähettääkseen viestejä, joten väärän tiedon levittäminen vie enemmän vaivaa. Sitä vastoin Facebookissa ja Twitterissä pala väärää tietoa voi virusta muutamassa sekunnissa, koska tämän auditorion ihmiset kuulevat kaikki, mitä kaikki muut huutavat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *