Léna-tilanteet, ranskalainen vaikuttaja, räikeää kirjallisia lioneja

Puhelimella tavoitettu herra Beigbeder pehmenti kritiikkiään Mahfoufia kohtaan.

“Toivotan tälle nuorelle naiselle pysyvää menestystä, mutta olen pessimistinen”, hän sanoi. “Tällainen ilmiö on väliaikainen.” Hän puhui “median nopeasta tähtien tekemisestä”.

Mahfoufin erittäin onnistunut kirjoittamisdebyytti on ollut keskustelun kiihdyttäminen ja ehkä hapan viinirypäleiden luominen. Hänen tänä syksynä julkaistua nuorten aikuisten omatoimisuusopasta on myyty yli 280 000 kappaletta – poikkeuksellisen korkea luku ensimmäistä kertaa kirjoittajalle Ranskassa.

Keskimäärin Goncourt-voittajat, Ranskan arvostetuin kirjallisuuspalkinto, myydä noin 350 000 kappaletta markkinatutkimuslaitoksen GfK mukaan.

Toistaiseksi rouva Mahfouf näyttää ottaneen kaiken huomionsa, johon hän on menossa.

“Rakastan haastaa itseni, tulla ympäristöihin, joissa olen persona non grata, ja todistaa, että voin tehdä paikan itselleni”, hän sanoi haastattelussa Pariisin asunnossaan yllään korkea poninhäntä ja paksu siivekäs eyeliner. Hänen pöydällään seisoi nimikilpi, jossa sanottiin: “En ole pomo, minä olen pomo.”

Neiti Mahfouf on yhdessä Ranskan merkittävimpien muotivaikuttajien kanssa Sanaa El Mahalli ja Marie Lopez – jotka ovat myös saaneet miljoonia online-seuraajia jakamalla vinkkejä meikkeistä ja asuista sekä henkilökohtaisia ​​anekdootteja suhteista tai mielenterveydestä.

Viime helmikuussa hän kattoi Balmain catwalk YouTubessa tunnetun muotitoimittaja ja ihailijan Loïc Prigentin kutsusta. Tuolloin hän oli suhteellisen tuntematon, ja hänellä oli yllään vaatteita, jotka valmisti pikamuotimerkki Zara. Mutta hänen innostuksensa ja huumorintajunsa olivat ilmeisiä, kun hän tervehti muita vieraita – ja yleensä he jättivät sen huomiotta.

Kun hänelle kerrottiin, että mitä myöhemmin ihmiset tulevat näyttelyyn, sitä tärkeämmät he ovat, hän vitsaili: “Saavuimme ennen kuin he edes asensivat valoja – se tarkoittaa, että olemme Todella ei tärkeää.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *