Keskiviikkotilaisuutesi – The New York Occasions

Kuunnella: Luonnoskomedian historia,”Näyttelijän ja tuottajan Keegan-Michael Keyn uusi 10-osainen podcast on yllättävä ja vilpitön puolustus suhteellisen laulamattomalle taidemuodolle.

Lukea: Chang-rae Leen kuudes romaani “Oma vuosi ulkomailla” seuraa korkeakouluopiskelijaa, joka on kokenut kiusallisen kokemuksen. Kriitikkomme kutsuu sitä “Harkittu ja tyylikäs, muodollinen ja filosofinen”.

Tee aikaa itsellesi. At House tarjoaa täyden valikoiman ideoita mitä lukea, kokata, katsella ja tehdä pysyessä turvassa kotona.

QAnon-salaliittoteorian, väärennettyjen terveydenhoitomenettelyjen ja vaaleihin liittyvien väärien väitteiden perusteella tapahtuvan väkivallan vaatii Fb-ryhmät. On Tech -uutiskirjeemme koottu asiantuntijoiden suosituksia jotta nämä foorumit olisivat vähemmän myrkyllisiä.

Lopeta automaattiset suositukset. Fb on sanonut jatkavansa väliaikaisen tauon tietokoneella tuotetuissa suosituksissa ihmisille liittymään politiikkaan tai terveyteen liittyviin ryhmiin. Jotkut asiantuntijat sanoivat, että Facebookin pitäisi mennä pidemmälle ja lopettaa kokonaan tietokoneohjatut ryhmät.

Tarjoa enemmän yksityisten ryhmien valvontaa. Kaksi sosiaalisen median tutkijaa, Nina Jankowicz ja Cindy Otis, ovat ehdottaneet, että tietyn jäsenmäärän yläpuolella olevat ryhmät eivät saa olla yksityisiä – eli uudet tulokkaat on kutsuttava ja ulkopuoliset eivät näe, mistä keskustellaan – ilman säännöllistä ihmisten tarkastelua niiden sisällöstä.

Kohdista tavallisille rikoksentekijöille. Stanfordin disinformaatiotutkija Renée DiResta sanoi, että Facebookin oli “ryhdyttävä päättäväisempiin toimiin” ryhmiin, jotka toistuvasti häiritsevät. Jade Magnus Ogunnaike kansalaisoikeusjärjestöstä Coloration of Change sanoi, että Facebookin pitäisi saada ihmiset, jotka ovat vastuussa sivuston materiaalin tarkistamisesta – tyypillisesti urakoitsijat – täysivaltaisiksi työntekijöiksi.


Siinä se tässä tiedotuksessa. Kiitos, että aloitit päiväsi The Timesin kanssa.

– Natasha


Kiitos
Theodore Kim ja Jahaan Singh antoivat tauon uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmePäivittäinen. ” Viimeisin jaksomme on presidentti Bidenin ilmastosuunnitelmassa.
• Tässä on meidän Mini sanaristikkoja vihje: vaaleanvihreä (neljä kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
• Moskovan kirjeenvaihtajamme Anton Troianovski liittyi Radio Uusi-Seelanti ja Channel four Information keskustelemaan Aleksei Navalnysta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *