Taiwanilainen miehen sakko karanteenista poistumisesta kumotaan, koska perintälaitokset sieppasivat hänet.

TAIPEI, Taiwan – Kun Taiwanin viranomaiset uskoivat miehen rikkoneen pakollisia karanteenisääntöjä, he tekivät nopeasti 3500 dollarin sakon.

Mutta pandemian aikakauden käänteessä klassisessa virheellisen identiteetin tapauksessa kävi ilmi, että mies, sukunimellä Chen, ei rikkonut sääntöjä lainkaan.

Velanperittäjät olivat itse asiassa sieppanneet hänet.

Herra Chen oli palannut Hongkongista lokakuun lopulla ja joutui vaadittuun kahden viikon karanteeniin ystävänsä kotona Nantoun keskustassa, kun joukko perintätahtia ilmestyi eräänä iltana, Taiwanin oikeusministeriö ilmoitti viime viikolla. Miehet ajattelivat herra Chenin ystäväksi, joka oli heille velkaa, sitten hyökkäsi ja sieppasi hänet.

Oikeusministeriön tiedottaja kertoi tiistaina puhelimitse, että sieppaajat toivat Chenin takaisin ystävänsä kotiin pidettyään häntä useita tunteja. Hänen isänsä ilmoitti sieppauksesta poliisille, ja Chen pidätettiin ja sakotettiin noin 3500 dollarilla karanteenisääntöjen rikkomisesta.

Myöhemmin tilannetta tutkineet paikalliset viranomaiset havaitsivat, että herra Chen oli pakotettu lähtemään karanteenitiloistaan ​​vastoin hänen tahtoaan ja suostui kumoamaan sakon.

He sanoivat, että se oli ensimmäinen kerta, kun virukseen liittyvä rangaistus kumottiin.

Taiwan on määrännyt jopa kymmeniä tuhansia dollareita sakkoja ihmisille, joiden todettiin rikkoneen pakollisia karanteenejaan, mukaan lukien noin 33 000 dollaria yhdelle miehelle joka meni eräänä iltana viime vuonna harrastamaan klubia.

Oikeusministeriön tiedottajan mukaan perintälaitteita ei ole vielä kiinni.

Muissa globaaleissa kehityssuunnissa:

  • Pääministeri Yoshihide Suga Japani sanoi tiistaina, että hätätila Tokiossa ja yhdeksässä muussa prefektuurissa pidennettäisiin kuukaudella 7. maaliskuuta. Suga sanoi, että vaikka uudet infektiot olivat vähentyneet viime kuun huipusta, terveydenhuoltojärjestelmä oli edelleen kireä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *