Columbian opiskelijat aloittavat lukukausilakon sanomalla, että verkkotunnit eivät ole täyden hinnan arvoisia.

Columbian yliopiston yli 1100 perustutkintoa ja jatko-opiskelijaa on luvannut pidättää opintonsa kevätlukukaudelta vaatiakseen alennusta kadonneesta kevätlukusta.

Vaikka jotkut yliopistot ovat tuoneet opiskelijoita takaisin kampukselle, Columbia on lähinnä tarjonnut online-opetusta opiskelijoille ja sallinut useless pienen osan heistä elää kampuksella tai käydä henkilökohtaisissa luokissa.

Vastauksena opiskelijat pyytävät yliopistoa vähentämään kokonaiskustannuksiaan – mukaan lukien lukukausimaksut, palkkiot sekä huoneet ja huoneet – vähintään 10 prosentilla useiden koulujen, kuten Georgetownin yliopiston, Princetonin yliopiston ja Williams Collegen, mukaan. Columbia Faculty, yliopiston perustutkinto, voi maksaa yli 80 000 dollaria vuosi opiskelijoille, jotka eivät saa taloudellista tukea.

Lakon järjestäjät sanoivat, että sekä jatko- että perustutkinto-opiskelijat osallistuivat; yliopistolla on yli 31 000 opiskelijaa.

“Se on kohtuullinen vaatimus”, sanoi 19-vuotias Matthew Gamero, joka on yksi lakon järjestäjistä. “Kyse on yliopistosta, joka tarjoaa sen arvoisen koulutuksen, eikä sen saaminen verkossa ole varmasti maksu.”

“Tämä on hetki, jolloin nykytilan aktiivinen uudelleenarviointi on ymmärrettävää, eikä odoteta opiskelijoiltamme mitään vähemmän”, yliopisto sanoi lausunnossaan. “Kolumbian johto kuulee heidän äänensä, ja heidän näkemyksensä yliopiston vahvistamisesta ovat tervetulleita.”

Lukukausialennus on useless yksi joukosta lakkoilijoiden vaatimuksia. He ovat myös pyytäneet yliopistoa vähentämään kampuspoliisin rahoitusta, parantamaan jatko-opiskelijoiden työoloja ja antamaan apua ympäröivälle Länsi-Harlem -yhteisölle.

Lukukausilakko aloitettiin virallisesti sen jälkeen, kun kevätlukukausi oli määrä maksaa viime perjantaina. Yliopisto-opiskelijoille yliopisto voi määrätä 150 dollarin myöhästymismaksun ja estää heitä rekisteröitymästä kesä- tai syksyn luokkiin. Yliopisto voi myös rangaista vanhuksia pidättämällä tutkintotodistuksensa, kunnes heidän loppumaksunsa maksetaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *