Venäjän tuomioistuimen määräykset Aleksei Navalny pidettiin vankilassa

“Jos he todella haluaisivat, he olisivat todennäköisesti toteuttaneet sen”, Putin sanoi.

Huolimatta siitä, että Kreml irtisanoi herra Navalnyn ja hänen kannattajansa harhaanjohtavan vähemmistön osana, oppositiojohtaja on osoittanut kykynsä kiinnittää miljoonien ihmisten huomion Venäjällä.

Pian hänen palattuaan Moskovaan herra Navalnyn tiimi julkaisi tutkinta kuvaamalla salaa palatsia Mustanmeren rannalla, jonka heidän mukaansa rakennettiin herra Putinille ja jonka maksoivat valtion ylläpitämät yritykset. videoversio Tutkinnasta yli 100 miljoonaa ihmistä on katsonut YouTubessa, ja 70 prosenttia katseli Venäjältä, Navalnyn liittolainen Lyubov Sobol kertoo. Maanantaina, herra Putin erotettu Herra Navalnyn syytökset, joissa videotutkimusta kutsutaan “tylsäksi”.

Vankilassa ollessaan herra Navalny on irrotettu päivittäisestä poliittisesta elämästä, sanoi asianajaja Olga Mikhailova. Hän ei esimerkiksi tiennyt, että useita hänen tiiminsä jäseniä oli pidätetty ja poliisi etsinyt hänen asuntoaan.

Viime viikon aikana Venäjän viranomaiset ovat pidättäneet yli 4000 ihmistä eri puolilla maata mielenosoituksissa, joissa vaaditaan herra Navalnyn vapauttamista, OVD-Information, aktivistiryhmä, joka seuraa pidätyksiä mielenosoituksissa. Mielenosoittajia vastaan ​​on aloitettu vähintään seitsemän rikosoikeudenkäyntiä, Moskovan poliisi sanoi lausunnossaan, jossa varoitettiin ihmisiä osallistumasta mielenosoituksiin, joihin ei määrätty seuraamuksia.

Kun hänen kannattajansa kohtaavat viranomaisten kasvavaa painostusta, puhuessaan vankilasta videolinkin kautta torstaina, herra Navalny yritti kohottaa heidän mielialaansa.

“He eivät ole maamme mestareita eivätkä tule koskaan olemaan”, herra Navalny sanoi viittaamalla herra Putiniin ja hänen hallitukseensa.

“Monet ihmiset, kymmenet miljoonat, ovat kanssani samaa mieltä”, hän sanoi. “Ja emme koskaan salli näiden ihmisten kaapata ja ryöstää maata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *