Etelä-Korean pormestari seksuaalisesti ahdistettu sihteeri, Report Finds

Etelä-Korean ylin ihmisoikeusvalvoja on julkaissut raportin, jossa vahvistetaan, että Soulin entinen pormestari, joka katosi heinäkuussa useless myöhemmin löytääkseen kuolleensa, oli häirinnyt seksuaalisesti ja suullisesti nöyryyttänyt sihteeriä.

Kansallinen ihmisoikeuskomissio johti tutkimusta entistä pormestaria Park Gained-soonia vastaan, WHOSe ruumis löydettiin Etelä-Korean pääkaupungin metsäiseltä kukkulalta useless yksi päivä sen jälkeen, kun yksi hänen sihteereistään jätti poliisiraportin syyttäen häntä ei-toivotuista fyysisistä edistysaskeleista ja lähettämällä hänelle säädytön viestejä ja valokuvia myöhään illalla.

Valvontaorganisaatio ilmoitti maanantaina julkistamassaan lausunnossa, että uhrin väitteet olivat uskottavia.

“Mayor Parkin seksuaaliset sanat ja teot johtivat seksuaalisen nöyryytyksen tai inhon tunteisiin”, komissio totesi lausunnossaan ja lisäsi, että pormestarin käyttäytyminen merkitsi seksuaalista häirintää.

15. heinäkuuta, muutama päivä pormestarin kuoleman jälkeen, Soulin hallitus ilmoitti muodostavansa tiedonhankintamatkan naisryhmien sekä lain ja ihmisoikeuksien asiantuntijoiden kanssa tutkiakseen uhrin syytöksiä. Kaksi hallituksen hyödyntämästä ryhmästä, Korean seksuaalisen väkivallan tukikeskus ja Korean naisten vihjelinja, sanoivat, etteivät he osallistuisi. Sen sijaan he pyysivät kansallista ihmisoikeustoimikuntaa johtamaan riippumatonta tutkimusta, joka aloitettiin elokuussa.

Tutkimuksen tuloksiin sisältyi suosituksia Soulin kaupunginhallitukselle siitä, miten tulevia tutkimuksia voidaan tehdä ja miten ehkäistä seksuaalinen hyväksikäyttö ja häirintä työpaikoilla. Raportissa todettiin myös, että perinteisesti patriarkaaliset suhteet pormestarin toimistossa olivat luoneet olosuhteet, jotka johtivat häirintään ja väärinkäyttöön.

“Mayor Park oli ollut vahva poliitikko, joka mainittiin potentiaalisena presidenttiehdokkaana. Toisaalta uhri oli alemman tason virkamies ”, raportissa todettiin. ”On selvää, että nämä kaksi olivat hierarkkisessa suhteessa statuksen mukaan. Seksuaalista häirintää esiintyy todennäköisesti organisaation kulttuurissa, joka perustuu patriarkaalisiin hierarkioihin ja sukupuolistereotypioihin. Tämä tapaus ei ollut poikkeus. “

Tiistaina lausunnossaan vt. Pormestari Web optimization Jung-hyup sanoi, että kaupunginhallitus “hyväksyisi tutkimuksen tulokset nöyrästi itsereflektoivalla ja itsetarkkailevalla asenteella” ja lupasi toteuttaa toimenpiteitä seksuaalisen syrjinnän ja seksuaalisen syrjinnän torjumiseksi. häirintä.

Lain mukaan rikosoikeudenkäynti Mr.Parkia vastaan ​​saatiin päätökseen hänen kuolemansa jälkeen heinäkuussa. Viime kuussa poliisi lopetti tutkinnan siitä, olivatko entisen pormestarin työtoverit auttaneet ja tukeneet hänen saalistavaa käyttäytymistään todisteiden puuttuessa.

Poliisi ei ole ratkaissut herra Parkin kuoleman syytä, mutta ennen hänen katoamistaan ​​hän kirjoitti perheelleen anteeksipyynnön ja ohjeet tuhkan hajottamiseen.

Vaikka hänen mieltään kuolemahetkellä ei tunneta, herra Parkia pidettiin aikoinaan naisten oikeuksien puolustajana ja Soulin toiseksi tehokkaimpana virkamiehenä presidentin jälkeen. Hänen uskotaan tappaneen itsensä eräänä päivänä sen jälkeen, kun sihteerinsä, jonka nimeä ja muita henkilötietoja ei ole julkistettu, meni poliisiin väitteidensä kanssa.

Aikaisemmin tässä kuussa julkaistussa lausunnossa uhri kertoi toivovansa, että komission havainnot lopettaisivat kaikki asiaan liittyvät epäselvyydet, vaikka pormestaria ei enää voida pitää vastuullisena toiminnastaan.

“Pyydän komissiota rauhoittamaan sekaannustamme yhteiskunnassamme määrittämällä tosiasiat”, hän kirjoitti. “Ei rangaista jotakuta, vaan pelastaa jonkun henki.”

Siitä lähtien kun tulin eteenpäin, uhri on kohdannut vastarinnan pormestarin kuolemasta, ja jotkut kriitikot ovat yrittäneet julkistaa hänen henkilöllisyyttään verkossa. Aiemmin tässä kuussa Soulin tuomioistuin tuomitsi tuntemattoman piirivirkamiehen kolmen vuoden ja kuuden kuukauden vankeuteen saman naisen seksuaalisen pahoinpitelyn vuoksi.

Etelä-Korea on viime vuosina kohdannut useita seksuaalisen häirinnän tapauksia voimakkaiden poliitikkojen keskuudessa. Kim Jong-cheol erosi edistyksellisen oikeudenpuolueen puheenjohtajan tehtävästä maanantaina, kun hän on myöntänyt häiritsevänsä puolueensa jäsentä seksuaalisesti. Busanin entinen pormestari Oh Keo-don erosi huhtikuussa sen jälkeen kun hän on myöntänyt pahoinpitelyn virkamiehestä hänen toimistossaan.

Kansallinen ihmisoikeuskomissio totesi raportissaan, että muille häirinnästä ja väärinkäytöksistä puhuville uhreille olisi taattava riippumaton tutkimus.

Jos sinulla on itsemurha-ajatuksia, soita Nationwide Suicide Prevention Lifeline -numeroon 1-800-273-8255 (TALK) tai siirry osoitteeseen SpeakingOfSuicide.com/assets luettelo lisäresursseista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *