Yhdysvaltain virustapaukset ovat 25 miljoonaa

Epidemiologien mukaan todellinen infektioiden määrä on todennäköisesti paljon suurempi kuin viralliset pitoisuudet. Vaikka heidän mielestään testit olisivat nyt paljon laajemmat kuin pandemian alkukuukausina, monet ihmiset, jotka eivät ole koskaan kokeneet oireita, eivät ehkä ole testattu tai laskettu.

Floridan yliopiston biostatistiikan professori Ira Longini arvioi, että noin 20 prosentilla amerikkalaisista on ollut virus – yli kaksinkertainen ilmoitettuun määrään. Tilastollinen mallintaminen, jonka hän äskettäin suoritti Floridassa, viittaa siihen, että kolmasosa osavaltion väestöstä on jossain vaiheessa saanut tartunnan, nelinkertaistaa ilmoitetun osuuden.

Se vaatii koordinoitua valtakunnallista Tutkimus siirtyä mallinnusarvioiden ulkopuolelle ja ymmärrä vankasti, kuinka monella ihmisellä on todellisuudessa ollut virus, hän sanoi. CDC suorittaa joitain serologisia testejä, hän sanoi, mutta ei tarpeeksi kattavan kuvan saamiseksi.

“Tärkeintä on, emme tiedä, mutta voimme arvata mallinnuksesta”, tohtori Longini sanoi.

Osuus voi vaihdella suuresti paikasta toiseen. Deweyn piirikunnassa, SD, lähes joka neljäs asukas on saanut positiivisen tuloksen, mutta San Juanin kreivikunnassa Washissa useless yksi 200: sta.

Monet amerikkalaisista pääkaupunkiseuduista, joilla on eniten ilmoitettuja tapauksia väestöönsä nähden, ovat etelässä tai lounaassa, missä virus on levinnyt viime aikoina nopeasti, mutta jotkut ovat esimerkiksi Nice Plainsin alueilla, jotka olivat huonommin syksyllä. Viisi parasta ovat Yuma, Ariz. Gallup, NM; Bismarck, ND; ja Lubbock ja Eagle Go, Texas.

Metroalueet, joilla on viimeisten kahden viikon aikana eniten uusia tapauksia asukasta kohti, heijastavat samaa suuntausta ja korostavat myös Kalifornian tautipesäkkeen virulenssia. Nämä alueet ovat Laredo ja Eagle Go, Texas; Inland Empire, Kalifornia; Jefferson, Ga .; ja Oxnard, Kalifornia.

Yli miljoonan ihmisen tiedetään olevan positiivisia Los Angelesin kreivikunnassa, joka on yksi maan kuumimmista paikoista viime kuukausina. Ja George Rutherford, epidemiologian ja biostatistiikan professori Kalifornian yliopistossa San Franciscossa, arvioi, että todellinen infektioiden määrä on kaksinkertainen tai yksi viidestä Angelenosista.

“Se ei riitä karjan koskemattomuuteen, mutta se riittää käyrän tylsistämiseen”, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *